Πυρκαγιές: Την ίδια ώρα στο Λονδίνο ζουν στιγμές Αποκάλυψης

Η απότομη άνοδος της θερμοκρασίας έπιασε (και) τους Λονδρέζους απροετοίμαστους.

«Είναι σαν πολεμική ζώνη», «η πλέον πολυάσχολη μέρα από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου» είναι ορισμένες από τις ατάκες που απεικονίζουν τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο ταλαιπωρημένο Λονδίνο.

Πώς το Canadair έγινε το σύμβολο της αποτελεσματικής πυρόσβεσης

 

Την ίδια ώρα που η Ελλάδα φλέγεται και η εικόνα από την Πεντέλη προκαλεί θλίψη σε ολόκληρο τον κόσμο, στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου ζουν πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Στη χώρα όπου η συννεφιά είναι πιο συχνή από την ηλιοφάνεια και οι υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι ποτέ στη μόδα, το κύμα καύσωνα -το υψηλότερο στα χρονικά της χώρας- ξεπερνώντας τους 40 βαθμούς Κελσίου άναψε φωτιά σε αρκετές περιοχές της βρετανικής πρωτεύουσας, με περιουσίες να καταστρέφονται και ανθρώπους να είναι τραυματίες.

 

 

Το ξηρό τοπίο και οι υψηλές θερμοκρασίες προκάλεσαν ένα φαινόμενο που δεν έχουν συνηθίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο με το Λονδίνο, το Hertfordshire, το Buckinghamshire, το South Yorkshire και το Leicestershire να πληρώνουν κυρίως τη νύφη.

Όλα αυτά την ώρα που η Αγγλία έχει τα θέματά της με τα αεροδρόμια.

Η Αγγλία μαζεύει τις δυνάμεις της και μετράει «πληγές» την ώρα που προσπαθεί να προσαρμοστεί σε μια τόσο μεγάλη αλλαγή που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved