O Ryan Gosling αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος του action hero

Με αφορμή την πρεμιέρα του The Gray Man, ο δημοφιλής ηθοποιός μας πάει μια βόλτα στις παιδικές του μνήμες.

Ο Ryan Gosling έχει καταφέρει να φτιάξει μια τρομερά ευρεία γκάμα ρόλων, από βαριά σινεφίλ κουλτούρα σε στυλ Blue Valentine ή το The Place Beyond the Pines, μέχρι ταινίες που έχουν λάβει διθυραμβικές κριτικές όπως το Blade Runner 2049 και το Drive, αλλά ακόμα και ανάλαφρες κωμωδίες σαν το Crazy, Stupid Love. Αυτή τη φορά πρόκειται να βουτήξει στα βαθιά νερά των ταινιών δράσης με το The Gray Man να φιλοδοξεί να γίνει το νέο James Bond franchise. 

 

 

Μπορεί ο Ryan Gosling να μην έχει μεγάλη θητεία στο είδος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι παντελώς άσχετος. Όπως κάθε άλλο παιδί, έτσι κι αυτός μεγάλωσε με ταινίες δράσης, με Jean Claude Van Damme και Arnold Schwarzenegger. Βέβαια ο αγαπημένος του είναι άλλος.

Ο Sylvester Stallone είναι στην κορυφή της λίστας του με τα Rocky και Rambo, αλλά και με το πιο καλτ Cobra ή το θορυβώδες Demolition Man. Μιλώντας στο MTV News, ο Gosling εξήγησε γιατί έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στον Stallone. Εκτός από πρωταγωνιστής, είναι και σκηνοθέτης και σεναριογράφος σε μερικές από τις πιο εμβληματικές του ταινίες, κάτι που δείχνει πόσο σοβαρά παίρνει αυτές τις ταινίες που για κάποιους είναι απλά ένα ελαφρύ θέαμα συνοδεία ποπ κορν. 

 

 

Από την άλλη δεν μπορεί να μην θαυμάζει τον τρόπο που κατάφερε να επανεφεύρει τον εαυτό του μέσα από τους Expendables που κατάφεραν να φτιάξουν το δικό τους franchise με άλλα τρία σίκουελ μετά την πρωτότυπη ταινία. 

Από τη στιγμή που ο Gosling έχει τέτοιο θαυμασμό για τον Stallone και την προσέγγισή του, κάτι μας λέει ότι τα έχει δώσει όλα στο The Gray Man με τη μεγαλύτερη παραγωγή στην ιστορία του Netflix να είναι κάτι παραπάνω από μια καλή ταινία για streaming, για να δούμε αν θα επαληθευτεί η εκτίμηση. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved