Halloween Ends: Το επίσημο trailer έφτασε και μας κάνει να κλειδώνουμε τις πόρτες

Ο Michael Myers γύρισε και είναι έτοιμος για την τελική σφαγή.

Στις 31 Οκτωβρίου του 1963, στη φανταστική πόλη του Hadonfield του Ιλινόις, ο εξάχρονος Michael Myers μαχαιρώνει ανεξήγητα την αδερφή του, Judith, μέχρι θανάτου στο σπίτι τους. Για τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια, ο Michael Myers μένει έγκλειστος στο Φρενοκομείο Smith Grove. Στις 30 Οκτωβρίου 1978, ο ψυχίατρος του Michael Myers, Dr. Samuel Lumis και η συνεργάτιδα του, Marion Chambers, φτάνουν στο φρενοκομείο για να συνοδεύσουν το Michael Myers στο δικαστήριο για μια ακρόαση. Ο Lumis ελπίζει πως η απόφαση που θα βγει από την ακρόαση θα είναι ο Michael Myers να μην αποδεσμευτεί ποτέ από το Smith Groves.

Οι πιο τρομακτικές μάσκες στην ιστορία των Θρίλερ.

Ωστόσο, ο Michael Myers κλέβει το αυτοκίνητο τους και διαφεύγει από το φρενοκομείο, σκοτώνοντας ένα μηχανικό για τη φόρμα του στο δρόμο του για το Hadonfield. Όταν επέστρεψε, ο Michael Myers έκλεψε μια λευκή και ανέκφραστη μάσκα από ένα κατάστημα.

 

 
 

Έτσι ξεκίνησαν όλα και τώρα πρέπει να τελειώσουν.

Το πρώτο trailer του Halloween Ends είναι επιτέλους εδώ και μας προετοιμάζει για την τελική μάχη μεταξύ του Michael Myers και της Laurie Strode. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, ο David Gordon Green είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι το “Ends” θα κάνει ένα time jump, τέσσερα χρόνια μετά και αυτό φαίνεται στο νέο βίντεο, το οποίο έχει όλα όσα θέλετε να δείτε.

Ο Michael δείχνει πιο θυμωμένος από ποτέ και στο πρώτο βίντεο τον βλέπουμε να «κάνει διάφορα» σε νέα θύματα, ώσπου ξαφνικά, εμφανίζεται και η Laurie Strode της Jamie Lee Curtis.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved