associated press O δημιουργός των Peaky Blinders ετοιμάζει σειρά για τη ζωή του Enzo Ferrari

O Steven Knight ετοιμάζεται και πάλι να κάνει το θαύμα του, ανάμεσα σε άλλα εντυπωσιακά projects.

Με τους Peaky Blinders να μας έχουν αποχαιρετήσει, τουλάχιστον με τη μορφή που τους γνωρίσαμε, και την παραγωγή του BBC, SAS: Rogue Heroes να βρίσκεται προ των πυλών, ο Steven Knight δεν μπορεί να κάτσει στα αυγά του και ήδη ετοιμάζει το επόμενο έπος του. Αυτή τη φορά το σενάριό του βασίζεται στη βιογραφία που έχει γράψει ο Luca Dal Monte για τον Enzo Ferrari. Σύμμαχός του θα είναι ο Ιταλός σκηνοθέτης Stefano Sollima, γνωστός από το ZeroZeroZero και το Sicario, ενώ στην παραγωγή θα βάλει το χέρι του μέχρι και ο σπουδαίος Paolo Sorrentino.

 

 

Η ζωή του Enzo Ferrari ήταν σίγουρα μια συναρπαστική ζωή και το ότι είναι υπεύθυνος για μερικά από τα ομορφότερα και πιο γρήγορα αυτοκίνητα όλων των εποχών, είναι μάλλον το μικρότερο κεφάλαιο της ζωής του. Στην καρδιά της πλοκής της σειράς που ετοιμάζει ο Steven Knight θα είναι η τραγική πενταετία μεταξύ 1956 και 1961.

Βαριά τραυματισμένος στην ψυχή από τον πρόωρο χαμό του πρωτότοκου γιου του Dino και προδομένος από τον αγαπημένο του οδηγό, Juan Manuel Fangio, o Enzo Ferrari μαζεύει τα κομμάτια της ζωής του. Διαλέγει 5 φιλόδοξους πιτσιρικάδες οδηγούς και στήνει από μηδέν την αγωνιστική του ομάδα με μοναδικό στόχο την καθολική επικράτηση της Ferrari σε όλα τα μηχανοκίνητα αθλήματα και όχι μόνο στη Formula 1.

 

 

H εμπλοκή τόσων Ιταλών στην παραγωγή της σειράς, την οποία θα δούμε μέσω AppleTv, είναι εγγύηση ότι θα δούμε όλο το ιταλικό δράμα στην πιο ρεαλιστική του μορφή χωρίς τις αμερικανιές που είδαμε με την αστεία προφορά αγγλικών στο House of Gucci. Όμως θα υπάρχει ένα καλό που κληρονομήθηκε από το House of Gucci,o Adam Driver. Αυτός θα υποδυθεί τον Enzo Ferrari στην ταινία, ενώ τη γυναίκα του Laura Ferrari θα υποδυθεί η Penelope Cruz. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved