O Vin Diesel έγινε ηθοποιός για τον πλέον άκυρο λόγο

Σε ηλικία 7 χρονών διέρρηξε ένα ολόκληρο θέατρο. Ήταν καρμικό φαίνεται. 

Ο Vin Diesel κάποτε ήταν ένας άγνωστος μεταξύ αγνώστων, όπως όλοι άλλωστε οι εκκωλαπτόμενοι celebrities. Κάποτε δεν ήθελε καν να γίνει ηθοποιός. Ήταν όμως καλός στις διαρρήξεις και μάλιστα σε ηλικία εφτά χρονών. Αλάνι από μικρός ο Vin.

Έχει παίξει σε πολλές και διάσημες σειρές ταινιών, έχει κάνει παραγωγή, έχει γίνει μέχρι και σκηνοθέτης. Ο άνθρωπος είναι βαθιά μέσα στη μπίζνα του Χόλυγουντ.

The Rock: Υπάρχει κανείς που θα συγχωρούσε τον Vin Diesel;

Είναι παθιασμένος αλλά και τρελός. Για παράδειγμα για να γυρίσει το Riddick, είχε βάλει το ίδιο του το σπίτι σαν ενέχυρο.

«Αν κάτι δε πήγαινε καλά, θα έμενα άστεγος» είχε δηλώσει.

 

 
 

Από μικρός όμως φαινόταν πως ήταν ατρόμητος. Σε ηλικία 7 χρονών διέρρηξε ένα ολόκληρο θέατρο. Και ναι δεν είχε καμία σχέση με την ηθοποιία τότε. Απλά το έκανε έτσι για τη φάση του.

Κι όμως τους έπιασαν και τελικά αντί να τους τιμωρήσουν, ο διευθυντής του θεάτρου αποφάσισε να βάλει αυτά τα τρομερά παιδιά να παίξουν σε ένα από τα θεατρικά. Ένας από αυτούς ήταν και ο Diesel. 

Yπάρχουν ηθοποιοί που το είχαν πάντα μέσα τους να ερμηνεύουν ρόλους, άλλοι πάλι ακολούθησαν το επάγγελμα των γονιών τους (π.χ. Michael Douglas λόγω του πατέρα του, Kirk). Και σίγουρα είναι εκείνοι που έγιναν ηθοποιοί για τους εντελώς άκυρους λόγους. Η ιστορία του Diesel αναμφίβολα είναι η πλέον άκυρη ανάμεσα στους άκυρους. Με μια δεύτερη ματιά βέβαια δείχνει αρκετά καρμικό. 

Μπορεί αν λήστευε τον Elon Musk σήμερα να ήταν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Και ως Dominic Toretto που τον ξέρουμε πάντως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

πηγή



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved