Η καρατέκα Μισέλ Γουότερσον στο γυμνό τεύχος του ESPN

Το κορίτσι που μπήκε στο περιοδικό με το σπαθί του.

Το ετήσιο τεύχος του ESPN, που περιλαμβάνει μερικούς από τους διασημότερους αθλητές σε γυμνές πόζες, είναι ήδη καθοδόν και ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του.

Ένα από τα πρόσωπα τα οποία πρόκειται να δούμε στις σελίδες του, είναι και η 31 χρόνων Μισέλ Γουότερσον, πρωταθλήτρια του καράτε που γδύθηκε για την φωτογράφηση του περιοδικού και πόζαρε για τον φακό με ένα ξίφος κατάνα.

«Το σώμα μου είναι τα πάντα» αναφέρει η ίδια στη συνέντευξη της. «Είναι η μηχανή μου, είναι αυτό στο οποίο καλούμαι να βρω τον σωστό ρυθμό για να μπορέσω να αποδώσω», ανέφερε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του promo-βίντεο της. «Όπως συμβαίνει με τη  ζωή, έτσι και το σώμα σου δέχεται  με τον καιρό πολλές αλλαγές. Αλλαγές τις οποίες καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις και να τις αποδεχτείς».

Γνωστή για την γυμναστική που ακολουθεί αλλά και για το αυστηρό πρόγραμμα διατροφής της, η Γουότερσον φωτογραφήθηκε για το ESPN χωρίς κανένα ταμπού. Δεν είναι όμως η μόνη καθότι έχουν ήδη ανακοινωθεί και παρουσιαστεί αθλήτριες παρομοίου βεληνεκούς, όπως η διάσημη τενίστρια Κάρολαϊν Βοζνιάκι.

Δες τις φωτογραφίες από το shooting.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved