Assosiated Press Shaq δεν έρχεσαι μια από Ελλάδα να ρίξεις τα decks;

Είδαμε τον DJ «Diesel» παρέα με τους Dragic και Doncic στην Κροατία και ζηλέψαμε αρκετά.

Ενδεχομένως ο κόσμος να λατρεύει τον Shaquille O’ Neal πολύ περισσότερο ως celebrity παρά ως παίκτη του ΝΒΑ. Όχι ότι δεν ως σέντερ δεν ήταν καλός -ενδεχομένως να είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών- αλλά στη μετά μπάσκετ ζωή του βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο και μέρος από την τρέλα του.

Εδώ έκανε six pack τώρα που δεν παίζει μπάσκετ.

Αυτή που δείχνει ως παρουσιαστής μαζί με τον κολλητό του Charles Barkley, η ίδια με την οποία ζει τη ζωή του, όταν προσπαθεί να μιλήσει (κάτι σαν) ελληνικά στον Giannis, το ίδιο και οι δηλώσεις του που κάνουν πάντα το γύρο του διαδικτύου. Πριν λίγες ώρες ήταν στην Ευρώπη, δυστυχώς όμως για μας το αεροπλάνο του προσγειώθηκε στην Κροατία και όχι στην Ελλάδα.

 

 

Oι φίλοι του Dragic και Doncic βρίσκονται στην Ευρώπη καθώς σύντομα ξεκινούν οι υποχρεώσεις τους για τα «παράθυρα» του Mundobasket και φυσικά το τζάμπολ στο EuroBasket 2022 αλλά μια βραδιά παρέα με τον Shaq είναι μια εμπειρία που τη χρειάζονταν πριν τη δύσκολη συνέχεια. Ο «Diesel» της καρδιάς μας μάλιστα εξελίχθηκε σε DJ και όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο το πρόγραμμά του άρεσε αρκετά. Τόσο στους Doncic-Dragic όσο και στο κροατικό κοινό.

Ίσως και να φταίει το ότι έκανε όλο τον κόσμο να χορεύει σαν να σουτάρει βολές -το αδύνατο σημείο του σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του- αλλά πού είναι το κακό αν δεν αυτοσαρκάζεσαι πού και πού; Shaq είναι αυτός. Μακάρι να έρθει στα μέρη μας. Εδώ ο 50 Cent θα έρθει για ένα δίωρο.

DJ Shaq in Croatia


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved