Lord of the Rings: Το τελευταίο τρέιλερ είναι πραγματικό έπος

Με Lady Galadriel και πολλούς ακόμα, το Lord of the Rings: The Rings of Power ετοιμάζεται για τη μάχη της τηλεθέασης.

Είναι ίσως το event το οποίο ξεπερνάει σε προσμονή ακόμα και το Μουντιάλ του Κατάρ. Η σειρά Lord of the Rings: The Rings of Power, η ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή όλων των εποχών (κόστισε πάνω από 450 εκατομμύρια δολάρια για την πρώτη σεζόν) μας βάζει στην πρίζα με το τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Η ιστορία του J. R. R. Tolkien που χρονολογείται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Hobbit και του Lord of the Rings (Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης) , έχει επιτέλους ένα τρέιλερ-έπος, βουτηγμένο στη μάχη, ανθρώπους, ξωτικά, νάνους, χόμπιτ και δαίμονες, με αρκετά σκηνικά να είναι αρκετά γνώριμα στους φαν της ιστορίας.

 

 

Η Lady Galadriel εμφανίστηκε, καιρός να μας κάνουν κάνα teaser και για τους υπόλοιπους (βλ. Elrod ή Sauron) που ξέρουμε ότι θα εμφανιστούν στη σειρά που θα προβληθεί στις 2 Σεπτεμβίου από το Amazon Prime.

Το πλήρες cast της σειράς περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε υπάρχει πλάνο να παιχτούν άλλες 5 σεζόν. Μέχρι τότε ας βολευτούμε με το τρέιλερ και φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved