Assosiated Press Δεν είναι και πολλά τα 300 χιλ. για 50 Cent

Μας φαίνεται τρελή η αμοιβή του στη Μύκονο, αλλά ξεχνάμε μάλλον το πόσα βγάζει ετησίως.

Δεν χρειάζεται ψάξιμο στο Wikipedia ή το google για να μάθεις ποιος είναι και τι κάνει. Οι μέρες που πατούσες «50 cent» στο ίντερνετ και σου έβγαζε την ισοτιμία δολαρίου σε ευρώ έχει παρέλθει οριστικά και ο αγαπημένος μας Curtis Jackson έναν από τους πλέον διάσημους ράπερ του κόσμου. Μια κότα με χρυσά αβγά, όπου πατήσει, όπου και αν βρεθεί.

 

 

Στις 13 Αυγούστου για παράδειγμα θα πάρει ένα ιδιωτικό jet, θα ταξιδέψει στην Μύκονο και για μόλις 2 ώρες μπροστά στον κόσμο του «SantΑnna» beach club θα βάλει στην τσέπη του ένα χαρτζιλικάκι της τάξεως των 300 χιλ. ευρώ. Απλά και απέρριτα. Απλά για 2 ώρες.

Θα αγοράσει άραγε το σουβλάκι των 50 ευρώ;

Ακούγονται πολλά ε; Να μας έδιναν 300 χιλ. για ένα ολόκληρο χρόνο και θα βγάζαμε πυροτεχνήματα, πόσο μάλλον για ένα δίωρο. Μια ματιά βέβαια να ρίξουμε στις δουλειές του 50 CENT και το πόσα βγάζει ετησίως.

 

 

Αν σκεφτούμε ότι ένα τραπέζι στο συγκεκριμένο event μπορεί και να αγγίξει τα 40 και 50 χιλιάδες ευρώ -και είναι βέβαιο ότι θα γεμίσουν- μάλλον ο 50 Cent έρχεται σε τιμή ευκαιρίας. Και ας ακούγεται το ποσό απλησίαστο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved