Assosiated Press Το Heathrow βάζει κόφτη στις πτήσεις αφού έβγαλε την πίστη στους τουρίστες

Η έλλειψη προσωπικού στο βρετανικό αεροδρόμιο βρίσκει φαίνεται προσωρινή λύση, αν και δεν βλέπουμε να κρατάει πολύ. 

Ακούγονται πρωτόγνωρα όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου με πολλούς ταξιδιώτες να ταλαιπωρούνται από καθυστερήσεις στις πτήσεις, ακόμα και με ακυρώσεις. Ο λόγος είναι η αδυναμία του αεροδρομίου και γενικά των αγγλικών αεροδρομίων να στελεχωθεί με αρκετούς υπαλλήλους λόγω περικοπών μισθών και μειώσεις θέσεων εξαιτίας της πανδημίας.

 

 

Στο Ratpack ήμασταν λίγο τυχεροί καθώς περιμέναμε μόνο δύο ώρες στον αεροδιάδρομο – λόγω του ταξιδιού μας στο Wimbledon – έχοντας προσγειωθεί μόλις από το Αθήνα, ενώ για το αντίθετο δρομολόγιο περιμέναμε κάνα τρίωρο μέχρι να ανεφοδιαστούμε στο αεροπλάνο.

Μια και μιλήσαμε για Wimbledon, έτσι το ζήσαμε.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν το Heathrow βρίσκεται σε ιδιαίτερη θέση και με δεδομένο ότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τους άπειρους ταξιδιώτες από όλη την Ευρώπη, γνωστοποιήθηκε ότι μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου θα εξυπηρετεί μέχρι και 100 χιλ. επισκέπτες. Η ταλαιπωρία των επιβατών και τα παράπονα όλο και μεγαλώνουν το τελευταίο διάστημα στα αγγλικά αεροδρόμια καθώς παρά τις καθυστερήσεις που λαμβάνουν μέρος, οι αεροπορικές δεν τους προσφέρουν κάποιο φαγητό κατά τη διάρκεια αναμονής παρά μόνο ένα ποτήρι νερό.

 

 

Αυτή τη στιγμή οι ακυρώσεις πτήσεων έχουν φτάσει τις 61 στα αγγλικά αεροδρόμια και όσο δεν προσλαμβάνουν προσωπικό, μάλλον θα είναι ένα πολύ μακρύ καλοκαίρι για όποιον επισκέπτεται ή έστω είναι περαστικός από την Μεγάλη Βρετανία.  

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω άλμπουμ καλά ο πανικός καλά κρατεί.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved