Elon Musk τι ζητάς από το internet και τις ζωές μας;

Μία αναζήτηση μέσα στο χαώδες μυαλό αυτού του τεράστιου τρολ. Εσύ τι πιστεύεις;

Ναι ζούμε αυτές τις στιγμές, ζούμε σε αυτές τις εντελώς εικονικές εποχές που όλα παίζονται μπροστά από μία φωτεινή επιφάνεια, μία οθόνη. Είσαι ό,τι δηλώσεις και ό,τι δηλώσεις είσαι, έτσι και ο κύριος Elon Musk μας έχει τρελάνει στην κυριολεξία μιας κι έχει γίνει ο καθημερινός βραχνάς μας, εκείνος των social media.

Σε τρεις μήνες το πολύ ο Elon Musk θα βάλει ρομπότ στα σπίτια μας

Αν ο Elon Musk ήταν ένας θεός από το Δωδεκάθεο σίγουρα θα ήταν ο Ερμής, πονηρός και κατεργάρης, κάνει τη δουλίτσα του, βγάζει τα δισεκατομμυριάκια του κάνει όμως και την καβλάντα του στα social. Άσε μας ρε Elon, δεν θεωρείς πως ήρθε ή ώρα να σοβαρευτείς επιτέλους, έχεις φτάσει πενήντα χρονών κι ακόμα συμπεριφέρεσαι σαν μικρό παιδάκι.

 

 
 

Ο Elon Musk, η απόφαση του οποίου να βάλει τέλος στη συμφωνία - "τέρας", ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, επικαλούμενος ουσιώδη παραβίαση πολλών διατάξεων της συμφωνίας έπεσε σαν βόμβα, με ανάρτησή του στο Twitter τρόλαρε τόσο την εταιρεία όσο και την απόφασή της να κινηθεί νομικά και με μία σειρά φωτογραφίες του που θυμίζουν memes, έδωσε τη δική του απάντηση.

Είναι τώρα αυτός σοβαρός άνθρωπος; Πείτε μου τώρα αλήθεια τι πιστεύετε εσείς;

Ναι, ο Elon Musk θέλει διαρκώς όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, δεν μπορεί να το αντέξει αν όλος ο πλανήτης δεν ασχολείται με τις αηδίες του. Να ας πούμε δες αυτό που έγινε με το Twitter, μας είχε πρήξει πως θα αγοράσει την πλατφόρμα, έκανε τα πάντα για να μας κάνει να το πιστέψουμε και τώρα γυρνάει και λέει πως τελικά άλλαξε γνώμη.

 

 
 

Ό,τι να 'ναι δηλαδή. Τρέχα γύρευε με τον Elon που έχουμε μπλέξει εδώ πέρα. Ο τύπος είναι απλά μία μηχανή εντυπώσεων και μόνο. Σίγουρα άλλοι κάνουν κουμάντο τα λεφτά του μιας και ο ίδιος είναι πολύ απασχολημένος με το να μας σπάει διαρκώς τα νευράκια.

Και εγώ αναρωτιέμαι, γιατί είμαι υποχρεωμένος να βλέπω τη φάτσα του κάθε μέρα στην οθόνη μου, είναι που είναι δύσκολο να πάω από την μία μέρα στην άλλη, έχουμε και τον Elon να μας μοστράρει το χαμόγελο του δισεκατομμυριούχου και να λέει εξυπνάδες εκ του ασφαλούς πάντα. Ο καθένας θα κρυβόταν πίσω από ένα βουνό λεφτά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved