Ο λαός ζητάει πίσω τον Eddie Mason από το Stranger Things

Θέλουμε την επέμβαση των Θεών εδώ για μία άμεση Ανάσταση.

Οι αδερφοί Duffer είναι σίγουρα σκληροί και δεν δείχνουν έλεος για τους φίλους του Stranger Things. Η τέταρτη σεζόν της σειράς έχει πάρει απίστευτες κριτικές και όλος ο κόσμος μιλάει γι’ αυτό. Κι όμως ένας χαρακτήρας πολύ αγαπητός και βασικός πεθαίνει από την επίθεση των demobats.

Ο λαός θέλει να τον αναστήσουν για την επόμενη σεζόν αλλά όμως αυτό θα γίνει πολύ δύσκολα σύμφωνα με τις φήμες.

 

 

Η διαδικτυακή εκστρατεία που έχει λάβει μέρος στο ίντερνετ θέλει τους οπαδούς του Eddie να απαιτούν από τους δημιουργούς να «αναστήσουν» τον χαρακτήρα για την πέμπτη σεζόν.

 

 
 

Έχουν μαζευτεί πάνω από 50.000 υπογραφές αλλά οι σεναριογράφοι είναι κάθετοι πως δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθει από τους νεκρούς.

Αυτό μπορεί να είναι σίγουρα κρίμα αλλά όμως δεν γίνεται από την άλλη να χαλάσει και το σενάριο επειδή συμπαθήσαμε έναν χαρακτήρας. Μπείτε και λίγο στη θέση των δημιουργών ρε παιδιά.

Ο ίδιος ο Matt Duffer είπε σε διάσημο Podcast:

«Είδαμε τον Έντι ως έναν καταδικασμένο χαρακτήρα». Και συνέχισε: «Ακόμα και αν φανταζόμαστε την άλλη πλευρά, στην οποία επιζεί από εκείνη την τελική μάχη, δεν υπάρχει μια υπέροχη ζωή που θα περιμένει τον Έντι στον πάνω κόσμο. Οπότε σχεδιάστηκε από την αρχή ως καταδικασμένος χαρακτήρας».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved