Ο Tom Cruise ψήνεται για ένα ακόμα Top Gun

Δεν ξέρουμε τι περιμένουν, θα έπρεπε ήδη να το γυρίζουν.

Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν μπορούσαν να φανταστούν οι συντελεστές του Top Gun: Maverick την επιτυχία ενός sequel που βγήκε 36 ολόκληρα χρόνια μετά το παλιό καλό Top Gun. Μια τόσο μεγάλη επιτυχία ήταν λογικό να γεννήσει την επιθυμία σε κάποιους να γυρίσουν κι ένα Top Gun 3, τώρα που βρήκαν την κότα με τα χρυσά αυγά. 

Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε άλλα 36 χρόνια, αν και ο Tom Cruise πάλι νεότατος θα δείχνει και τότε, αλλά κατά πάσα πιθανότητα το Top Gun 3 θα το δούμε πολύ σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Την πιθανότητα έδωσε o Miles Teller μιλώντας στο Entertainment Tonight.

 

 

Οι διαπραγματεύσεις είναι στη φάση του ψησίματος του Tom Cruise με όλους τους υπόλοιπους να έχουν πει το μεγάλο ναι. Αρχικά ο Maverick δεν ήταν πολύ ζεστός με το ενδεχόμενο να επιστρέψει για ένα ακόμα Top Gun. Για να πειστεί έπρεπε να πάει ο ίδιος ο Joseph Kosinski, o σκηνοθέτης του Maverick, στο Παρίσι. Εκεί γύριζε ο Tom Cruise το τελευταίο Mission Impossible και είχαν μια συνομιλία μισής ώρας με μοναδικό θέμα συζήτησης το γιατί πρέπει το Top Gun να γίνει τριλογία. 

Πιστεύεις ότι χρειαζόμαστε ένα τρίτο Top Gun;

Η συζήτηση στο Παρίσι βοήθησε στο να σπάσει ο πάγος, αλλά αυτό που τελικά έκανε τον Tom Cruise να λυγίσει και να ξεκινήσει σοβαρά να συζητάει με την παραγωγή τους όρους ενός τρίτου Top Gun, ήταν η ενθουσιώδης αποδοχή του κόσμου στο sequel. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το Top Gun: Maverick έχει ξεπεράσει το 1 δις σε εισπράξεις στις αίθουσες που προβάλλεται και όλοι λένε για την πιο επιτυχημένη ταινία του Tom Cruise.

 

 

Ταυτόχρονα ο Tom Cruise είναι σε μια νοσταλγική φάση της καριέρας του. Από τη μία το Mission Impossible και από την άλλη το Top Gun, είναι εμφανές ότι ο 60χρονος σταρ θέλει να κάνει remake στα χρυσά του χρόνια και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα ακόμα Top Gun, το ξέρουμε ότι τελικά θα πει και επίσημα το μεγάλο ναι. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved