Ξέρουμε ήδη ποιος θα είναι ο επόμενος μεγάλος ρόλος του Johnny Depp

Πάει καρφί για Netflix.

Πάει καιρός από τότε που είδαμε τον Johnny Depp σε νέα ταινία και η αλήθεια είναι πως μας έχει λείψει. Μετά από τις φασαρίες που είχε με τη δίκη και την Amber Heard είναι η πρώτη φορά που επιστρέφει επισήμως στην μεγάλη οθόνη.

 

 
 

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η τελευταία φορά που είδαμε τον εξαιρετικά ταλαντούχο ηθοποιό σε ταινία ήταν το 2020, αφού από τότε το Hollywood του γύρισε την πλάτη, πετώντας τον από τα εξαιρετικά επιτυχημένα Pirates of the Caribbean και Harry Potter franchises, όταν η πρώην σύζυγός του, Amber Heard, τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία.

O Johnny Depp αρνείται κατηγορηματικά ότι θα παίζει στους νέους Pirates of the Caribbean

Τώρα όμως που δικαιώθηκε από το δικαστήριο όλα αλλάζουν για τον μεγάλο ηθοποιό.

Τελικά ο ηθοποιός κέρδισε 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση, έπειτα από τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της Heard.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, τα γυρίσματα για την επόμενη ταινία του Johnny Depp θα ξεκινήσουν σύντομα και ήδη το Netflix την έχει βάλει στο μάτι.

Duplessis Louis XVI of France oval Versailles

Φυσικά τα νέα είναι χαρμόσυνα και περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τον ηθοποιό να μιλάει στα γαλλικά και να υποδύεται έναν βασιλιά.

Ο Depp, λοιπόν, επιστρέφει στην υποκριτική και θα υποδυθεί τον Βασιλιά Λουδοβίκο ΙΕ, στην ταινία εποχής «La Favorite». Σε σκηνοθεσία Maiwenn Le Besco, η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις γαλλικές αίθουσες το 2023 και θα είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός θα παίξει κάποιο ρόλο μιλώντας στα γαλλικά.

Αυτό κι αν είναι κάτι νέο για εμάς αλλά και για τον ίδιο, μετά από τόσο καιρό απουσίας απότην οθόνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Figaro, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν αυτό το καλοκαίρι και θα κρατήσουν τρεις μήνες, περνώντας από τοποθεσίες όπως το κάστρο των Βερσαλλιών.

πηγή



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved