Τουριστικός Μεσαίωνας: Το μπικίνι είναι πλέον απαγορευμένο στο Sorrento της Ιταλίας

Μπρος ολοταχώς προς τα πίσω, ο Μεσαίωνας των ταμπού επιστρέφει.

Ναι στο Σορέντο της Ιταλίας δεν αντέχουν να βλέπουν γυμνή σάρκα. Οι ντόπιοι έκαναν παράπονα στον Δήμαρχο πως αυτοί οι «δαιμονισμένοι» τουρίστες τους έχουν τρελάνει γιατί κυκλοφορούν (Θέε μου είναι δυνατόν;;;!!!) με τα μπικίνι φόρα μόστρα.

 

bikoi

 

Ο Δήμαρχος Μάσιμο Κόπολα (κρίμα το επίθετο) φυσικά σαν ο κλασικός σφουγγοκωλάριος του λαού τι άλλο να κάνει; Να πει τη γνώμη του; Μπα, δύσκολο. Μάλλον θα κάνει ό,τι του πουν οι αγαπημένοι του, σούπερ οπισθοδρομικοί, ψηφοφόροι από το μικρό Σορέντο. Κοίτα να δεις που τελικά όλα τα Μεσαιωνικά Βασανιστήρια ξεκινάνε από κάτι μικρές πόλεις σαν κι αυτή.

 

 
 

Ναι, καλώς ήρθατε πίσω στην χώρα των ατελείωτων ταμπού κυρίες και κύριοι αναγνώστες μας. Στο Σορέντο δεν θέλουν να περπατάς στο δρόμο με το μαγιό σου γιατί προσβάλεις τους «ντόπιους», λες και οι ντόπιοι είναι οι απόλυτοι νομοθέτες ενός τόπου, λες και το Σορέντο είναι δικό τους δικαιωματικά επειδή ζουν εκεί.

Πόσο ακόμη να αντέξουμε τον σεξιστικό μεσαίωνα στα ελληνικά ΚΤΕΛ;

Μάλιστα, πάμε όμως στα δεδομένα μας που συγκλονίζουν. Ο Δήμαρχος λοιπόν σαν κλασικός «γλύπτης» (σλουρπ!) ενέκρινε ένα εξωφρενικό πρόστιμο του ύψους των 450 ευρώ σε όποιον έχει το θράσος να κυκλοφορεί με το μπικίνι του στο δρόμο.

Ακούγεται απόλυτα λογικό έτσι δεν είναι; Μάλλον αυτό πρέπει να έχει να γίνει από την Ιερά Εξέταση στον Μεσαίωνα. Καταπληκτικά, δεν βρίσκετε; Χμ, μόλις μας πέρασε η όρεξη να πάμε στο εξωτικά, μεσαιωνικό Σορέντο. Όχι ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε, θα πάμε κάπου που μας λένε και μπράβο που φοράμε το μπικίνι μας και δεν μας κόβουν πρόστιμο.

 

 
 

Με λίγα λόγια αν έχεις σκάσει από τη ζέστη καθώς πίνεις το ποτό σου χαζεύοντας τον Κόλπο της Νάπολης κι έχεις κάνει το λάθος να βγάλεις τη μπλούζα σου, ε τότε μπορεί να σου ‘ρθει μία ωραιότατη κλίση στο κούτελο από κάποιον αστυνομικό της περιοχής. Καταπληκτικό έτσι;

Και το Σορέντο δεν είναι το μόνο μέρος στην Νότια Ιταλία που έχει απαγορεύσει το μπικίνι και τη γύμνια (τι πιο φυσικό να είσαι γυμνός το καλοκαίρι ρε παιδιά; Δηλαδή λιγάκι έλεος…), κι άλλα μέρη στην Καλαβρία έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο «νέο έθιμο» και κρίνουν τους τουρίστες από το τι φοράνε ή το τι δεν φοράνε. Μάλιστα στην μικρή πόλη Πράγια Μάρε δεν σε αφήνουν να περπατάς ξυπόλητος.

Ακονίστε τα σπαθιά και τις πανοπλίες του παππού σας γιατί έρχεται σοβαρός Μεσαίωνας.

Αίσχος.