Στην ‘Ιμπιζα βρέθηκε η λύση για τζάμπα διακοπές

Βαρέθηκες ή δεν μπορείς να δίνεις μισό μισθό τη μέρα για ένα πρώην μαντρί με θέα ένα νυν μαντρί; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χάσεις το κόμπλεξ της ιδιωτικότητας.

Ένα ξενοδοχείο στο νησί που κάποτε είχε κόντρα με τη Μύκονο, μια κόντρα που ποτέ δεν καταλάβαμε, σαν αυτή που έχει το Μεσολόγγι με το Αγρίνιο, προσφέρεται ένα δωμάτιο εντελώς δωρεάν σε όποιο τολμηρό το διαλέξει. Τολμηρό γιατί αντί για τοίχους έχει τζαμαρίες και κατά τη διαμονή σου αντί για λεφτά θα προσφέρεις άφθονο και ανεμπόδιστο θέαμα στους υπόλοιπους διαμένοντες του ξενοδοχείου.

Η Zero suite το Hotel Paradiso δεν είναι μια συνηθισμένη σουίτα, δεν βρίσκεται καν στον τελευταίο όροφο, αλλά δίπλα ακριβώς στο λόμπι. Αυτό σημαίνει ότι θα σε βλέπουν κυριολεκτικά όλοι οι περαστικοί και όχι κάποιος στον όροφο ή κάποιος αφοσιωμένος ματάκιας που θα κολλήσει τη μούρη του στην τζαμαρία με τη ζώνη της καμπαρντίνας να είναι πολύ χαλαρά δεμένη. 

 

 

Βέβαια το see through δεν σε ακολουθεί παντού, στην τουαλέτα είσαι μακριά από τα αγωνιώδη και αδιάκριτα βλέμματα και οι περαστικοί σε καμαρώνουν μόνο στο κυρίως δωμάτιο, γύρω από το κρεβάτι. Η Zero suite δεν χρησιμοποιείται όχι μόνο για διαμονή αναίσχυντων τζαμπατζήδων, αλλά και σαν dj booth, ραδιοφωνικές εκπομπές και καλλιτεχνικές performance. 

Τώρα θα πει κάποιος, αξίζει να γίνεις δημόσιο θέαμα με αντίτιμο τη δωρεάν διαμονή; Ας το σκεφτούμε λίγο, πριν πούμε ένα βροντερό όχι. Όποιος πάει στην Ίμπιζα, πάει εκ προοιμίου να ξεφτιλιστεί. Δηλαδή η κατάστασή σου στα club του νησιού θα είναι απείρως πιο ντροπιαστική από ότι το να σε δουν με το σώβρακο στο λόμπι του ξενοδοχείου. Από την άλλη πότε θα ξαναπάς στην Ίμπιζα για να σε ξαναδούν; Για να μην βάλουμε στην εξίσωση και τα κενά μνήμης από την κραιπάλη που θα έχουν όσοι σε καμαρώσουν. 

 

 

Αν τα βάλουμε όλα αυτά στο ζύγι, η διαμονή στη διάφανη σουίτα δεν είναι και τόσο δύσκολη φάση όσο ακούγεται αρχικά και ίσως να είναι αυτό που ψάχνουμε για καλές και οικονομικές διακοπές. Ίσως η τζαμαρία να είναι καλύτερη από κάτι γυψοσανίδες που έχουμε δει σε κυκλαδίτικα rooms to let.    



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved