Sin City: O Danny Trejo εξομολογείται γιατί διάλεξαν στην θέση του τον Mickey Rourke

Κι όμως ο ηθοποιός έφτασε πολύ κοντά στο να υποδυθεί τον Marv.

Υπάρχουν ορισμένοι συνδυασμοί ηθοποιών/σκηνοθέτη που το κοινό περiμένει πως και πως. Ο Sam Raimi έχει τον Bruce Campbell, ο Rian Johnson έχει και τον Joseph Gordon-Levitt και τον Noah Segan, και για τον Robert Rodriguez ένας από τους συχνούς συνεργάτες του είναι ο μεγάλος, αληθινός κακός Danny Trejo.

O Danny Trejo δεν ευχήθηκε ποτέ να είναι ωραίος

Ωστόσο, αυτοί οι συνεργάτες δεν έχουν τέλειο ιστορικό και στην περίπτωση των Rodriguez, Trejo και Sin City, ο πιθανός ρόλος του ηθοποιού στην ταινία προφανώς πήγε στον Mickey Rourke για έναν μάλλον ξεκαρδιστικό λόγο.

 

 
 

Ο βασικός λόγος που δεν επέλεξαν τον Danny Trejo για τον ρόλο ήταν πολύ απλός: Χρειαζόντουσαν κάποιον πολύ πιο άσχημο από τον ίδιο και αυτός ο πολύ πιο άσχημος δεν ήταν άλλος από τον Mickey Rourke.

Στο Angel Heart ο Mickey Rourke καθόρισε τα film noir του μέλλοντος

Ήθελαν έναν τύπο που να αηδιάζει όλες τις γυναίκες, να μοιάζει με τέρας, να είναι πραγματικά άσχημος και κακός. Κι αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Rourke.

 

 
 

Μην ξεχνάμε πως εκείνη την εποχή που γυριζόταν το Sin City ο Rourke είχε πρόσφατα γυρίσει το καταπληκτικό The Wrestler. Κι αυτό ήταν που του έδωσε πολλά points στο να πάρει τον ρόλο αντί για τον Trejo.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως τον Trejo...εντάξει...δεν τον λες και τον πιο όμορφο τύπο εκεί έξω. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved