Ο George R.R. Martin αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την spin off σειρά του Jon Snow

O συγγραφέας του Game of Thrones δίνει αναφορά για το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες.

Η νέα σειρά spin off που ασχολείται αποκλειστικά με τον χαρακτήρα του Jon Snow έχει ξεκινήσει γυρίσματα κι εμείς ανυπομονούμε να μάθουμε λεπτομέρειες. Και κάπου εδώ έρχεται ο αγαπημένος μας Martin, ο οποίος τυχαίνει να έχει γράψει όλο αυτό το έπος του Game Of Thrones, και να μας διαφωτίζει για το συμβαίνει πίσω από τις κάμερες αυτή τη στιγμή.

Μάθαμε πως ο Harington (Jon Snow) έχει χωθεί για τα καλά στο project και είναι ενθουσιασμένος με το σενάριο και την παραγωγή. Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για όλους μας.

 

 
 

Αυτό που μάθαμε είναι πως το σενάριο της σειρά αλλά και η ιδέα ήταν του ίδιου του Kit Harington, ο οποίος έφερε μάλιστα την δική του ομάδα στην παραγωγή. Οπότε ο άνθρωπος είχε έμπνευση και την επένδυσε καλά. Ο Martin είναι ενθουσιασμένος κι αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Game of Thrones: O Jon Snow επιστρέφει στο sequel μετά την τελευταία μάχη

«Ναι κι εγώ συμμετέχω» είπε ο Martin. «Όπως το ίδιο συμβαίνει και με τα άλλα δύο spin offs, δηλαδή με το The Hedge Knight και το The Sea Snake and Ten Thousand Ships. Μάλιστα ο Kit με επισκέφτηκε εδώ στην Σάντα Φε και δουλέψαμε μαζί την ιδέα του».

 

 
 

Επίσης μάθαμε πως υπάρχει μεγάλη περίπτωση να εμφανιστεί ξανά ο χαρακτήρας της Brienne of Tarth, ένας από τους λίγους χαρακτήρες που κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί από το μακελειό του Game Of Thrones.

Οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved