«Άδειασαν» οι γεμιστήρες στο τρέιλερ του Expendables 4

Η ταινία-αδρεναλίνη που γυρίστηκε στην Ελλάδα, έχει το πρώτο της τρέιλερ. Και ναι, δεν λείπουν το ξύλο και το πιστολίδι.

Μετά από αρκετό καιρό όπου ακούγαμε μόνο αρνητικά σχόλια για την παραγωγή του Expendables 4 Expend4ables) λόγω της μη καταβολής χρωστούμενων προς τα μέλη των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων που συμμετείχαν ως κομπάρσοι και δεν πληρώθηκαν για το χρόνο τους (έγιναν γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη), το franchise που ένωσε όλους τους action τύπους του παρελθόντος και του παρόντος εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη μας έχει και επίσημα το πρώτο του τρέιλερ.

Είναι ξεχωριστό franchise το «Expendables».

Εκεί όπου μαζί με τους γνωστούς, Sylvester Stallone, Jason Statham, Randy Couture και Dolph Lundgren βλέπουμε και τους νεοφερμένους Tony Jaa, Iko Uwais και Andy Garcia να μπαίνουν ανάμεσα στις σφαίρες, τις μαχαιριές και το ξυλίκι που μας περιμένουν μέσα στο 2022.

 

 

Η τελευταία συμμετοχή του Stallone στο franchise που μας θύμισε τι πάει να πει cult-ίλα και 90-ίλα είναι εδώ και ετοιμάζεται να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Μας έχουν υποσχεθεί άλλωστε και ένα spin-off μόνο με τον Christmas του Statham.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved