Περιμένοντας το Thor: Love and Thunder μάλλον πρέπει να προετοιμαζόμαστε για το «adios» του Chris Hemsworth στη Marvel. Ποια είναι τα δεδομένα;

Και μόνο που είδαμε στο τρέιλερ του «Thor: Love and Thunder» ότι προετοιμάζεται το έδαφος για τον ερχομό της Lady Thor, Jane Foster (Natalie Portman) ένα μήνυμα το είχαμε πάρει ότι ίσως και να έφτασε η ώρα για την οριστική αλλαγή της παλιάς φρουράς του MCU. Μετά την αποχώρηση των βασικών πυλώνων των τριών πρώτων φάσεων του σύμπαντος της Marvel, Iron Man και Captain America, μάλλον το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και για τον Θεό του κεραυνού στο πλάνο της γενικότερης ανανέωσης της ιστορίας και μας κακοφαίνεται.

Πάντως από αυτό που είδαμε μάλλον ετοιμάζεται για απόσυρση.

 

Μπορεί να έχουμε ακόμα τον Spider-Man, τον Doctor Strange, τους Guardians of the Galaxy, τον Hulk (αλλά και αυτός ετοιμάζεται για αλλαγή), να περιμένουμε τους Daredevil, Fantastic Four, Blade και Thunderbolts να εισχωρήσουν στην ιστορία αλλά αυτό το «αντίο» ενδεχομένως να μας πονέσει λίγο παραπάνω γιατί πλέον θα μιλάμε για οριστική αλλαγή σελίδας.

Και κυρίως, αν συμβεί αυτό το «αντίο» δεν γνωρίζουμε ακόμα το πώς θα πραγματοποιηθεί. Θα συμβεί άλλωστε μέσω απόσυρσης ή ο Gorr the God Butcher θα προσθέσει άλλο ένα Θεό στη λίστα με τα θύματά του;

 

 

Τι λέει ο Hemsworth για όλα αυτά;

Πριν λίγες μέρες ο ιδιαίτερος σκηνοθέτης, Taika Waititi που μετά το «Thor Ragnarok» ανέλαβε να συνεχίσει την ιστορία με το «Thor: Love And Thunder» δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να γυρίσει και 5η ταινία Thor και άπαντες σκεφτήκαμε πως υπάρχει και συνέχεια στις περιπέτειες του Θεού του Κεραυνού, ο οποίος μετά τα γεγονότα του «Avengers: Endgame» και έχοντας αποποιηθεί τον τίτλο του Βασιλιά του Asgard ψάχνει ένα νέο μονοπάτι στη ζωή του, αναζητώντας το μαζί με τους Guardians of the Galaxy.

Ωστόσο στην πορεία θα συναντήσει τον τρομακτικό Gorr the God Butcher (Christian Bale) ο οποίος έχει σκοπό να τον αφανίσει και για να τον αντιμετωπίσει θα χρειαστεί τη βοήθεια των φίλων των Valkyrie, Korg αλλά και της πρώην του Jane Foster που είναι η μόνη που μπορεί να σηκώσει το σφυρί του Thor, Mjolnir. Και κάπως έτσι ετοιμαζόμαστε για μία μάχη που αναμένεται να δώσει πολλές απαντήσεις για το μέλλον του MCU και ταυτόχρονα τον νέο ρόλο του Chris Hemsworth, αν αυτός θα υπάρχει.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Wired πάντως μας άφησε με ένα τεράστιο ερωτηματικό δηλώνοντας πως «ενδεχομένως να είναι και η τελευταία μου ταινία στη Marvel».

 

 

«Ήταν ένα ξέφρενο παραμύθι, διασκεδαστικό και τρελό ως εμπειρία αυτό που έζησα εδώ και 11 χρόνια ως Thor» ήταν τα λόγια του ωστόσο δεν ήταν σαφείς ως προς το αν θα έρθει η απόσυρση, αν θα αποχωρήσει πέφτοντας στη μάχη όπως Iron Man ή απλά θα καθίσει λίγο και θα επιστρέψει ως guest στο επόμενο Avengers.

Σε λίγες μέρες (7 Ιουλίου) που έρχεται το Thor: Love and Thunder στις κινηματογραφικές αίθουσες θα μας λυθούν όλες οι απορίες. Άλλωστε μετά τους κραδασμούς που προκάλεσε το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» και το «Spider-Man: No Way Home» μένει να δούμε τι έκπληξη έχει ετοιμάσει ο Kevin Feige για να τονώσει το ενδιαφέρον μας.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved