Pexels Ένα γράμμα από έναν νέο πατέρα προς τον δικό του πατέρα

Ένας γιος που περνώντας τα χρόνια έγινε και αυτός πατέρας θέλει να πει το δικό του «ευχαριστώ» στον «Κυρ Γιάννη του».

Κυρ Γιάννη,

Δεν ξέρω από πού να πρωτοξεκινήσω προκειμένου να σου πω ένα μικρό ευχαριστώ μπροστά για όλα όσα έχεις κάνει για να πάρουμε και τα τρία σου παιδιά τις σωστές βάσεις και με αυτές να πορευτούμε στη ζωή μας μεταφέροντάς τες με τη σειρά μας στην επόμενη γενιά.

Σε ευχαριστώ για τον τρόπο που με μεγάλωσες, για τον τρόπο που μου έμαθες να σέβομαι τους ανθρώπους, για τον τρόπο που πρέπει να σέβομαι.

Σε ευχαριστώ που μου έδειξες πως να μην εκμεταλλεύομαι τους άλλους και να τους βοηθάω όταν το χρειάζονται, όπως έκανες εσύ, καταστρέφοντας μάλιστα ουκ ολίγες φορές την δική σου ζωή. Αλλά ποτέ δεν το σκέφτηκες αυτό.

Σε ευχαριστώ, που ήσουν ο προστάτης της οικογένειας και ποτέ μα ποτε δεν σήκωνες κουβέντα για εμάς από κανέναν. Επίσης είσαι εκεί σε κάθε πρόβλημα ή αδιέξοδο που έχουν τα παιδιά σου δίνοντας λύσεις συνεχώς.

Σε ευχαριστώ, για το πρότυπο οικογενειάρχη που με έμαθες να είμαί και με αυτό θα πορευτώ σε όλη μου τη ζωή, δείχνοντας με τη σειρά μου αυτό τον δρόμο.

Μπορεί να είχαμε κάποιες στιγμές τις κόντρες μας για πολλά θέματα αλλα πάντα με έκανες με τον δικό σου τρόπο να καταλάβω ότι «λες να έχει δίκιο; για δες το και έτσι».

Είμαι περήφανος που η κόρη μου, έχει τον καλύτερο παππού που υπάρχει και σίγουρα όταν θα μεγαλώσει θα σε ευχαριστεί και αυτή με τη σειρά της που μεγάλωσες τον πατέρα της με αυτούς τους τρόπους.

Ξέρω ότι όταν θα το διαβασεις, θα δω κλήση σου που θα με «κράξεις» γιατί ποτέ δεν σου άρεσαν αυτά. Ρομαντικός ήσουν μόνο με την γυναίκα που επέλεξες να χτίσεις αυτή την υπέροχη και δεμένη οικογένεια.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved