Ο Idris Elba μπαίνει ξανά στο παιχνίδι για την θέση του νέου 007

Σύμφωνα με το research της ομάδας παραγωγής του 007 έχει πολλές ελπίδες.

Ίσως να τον είχαμε λίγο ξεχάσει τον Idris Elba σαν έναν από τους διαδόχους του διάσημου πράκτορα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως το όνομα του παίζει ακόμη στις λίστες και μάλιστα πρόσφατα έγινε έρευνα για το πόσες πιθανότητες έχει για τη θέση.

Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας The Sun ο 49χρονος ηθοποιός έχει τελικά τεράστιες πιθανότητες να πάρει τη θέση του Daniel Craig. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τα λεγόμενα της φήμης, οι παραγωγοί κατάλαβαν πόσο καλό θα κάνει στο franchise η επιλογή του ως James Bond. Φυσικά εμείς δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πλέον για τίποτα μιας και πολλά ακούγονται γενικότερα.

Έκλεισε ο Idris Elba για νέος James Bond;

Σύμφωνα με τη φήμη αυτή οι παραγωγοί του 007 συνειδητοποίησαν πόσο διάσημος θα γίνει ο Elba μετά από έναν τέτοιο ρόλο κι αυτό τους έβαλε σε σοβαρές σκέψεις.

 

 
 

Όλοι βλέπουν τον Elba σαν ήρωα στα βρετανικά tabloids κι αυτό επηρεάζει φυσικά την γνώμη της επιτροπής για την επιλογή του επόμενου διάσημου πράκτορα.

Ο ίδιος ο Elba φυσικά πιστεύει πως αν πάρει το ρόλο αυτό θα καθορίσει την καριέρα του σαν ηθοποιού, κι αυτό βέβαια είναι κάτι λογικό να συμβεί.

 

 
 

«Όποιος πάρει το ρόλο θα πρέπει να το ζήσει στην κυριολεξία και να γίνει ο πράκτορας για πολλά χρόνια» λέει ο ίδιος.

Εμείς τι λέμε; Μάλλον είναι νωρίς ακόμη για να ξέρουμε. Σίγουρα όμως έχει στηθεί ένα κανονικό παιχνίδι στοιχημάτων με την εταιρία Coral να δίνει προγνωστικά στη Βρετανία για τους διάφορους διαδόχους.

Δες εδώ μερικούς από τους πιο σοβαρούς υποψήφιους διαδόχους του James Bond:  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved