Εσύ θα έπαιρνες μέρος σε ένα real life Squid Game με έπαθλο 4.5 εκατομμύρια;

Το Netflix ετοιμάζει την εμπειρία της ζωής σου και δέχεται και Έλληνες.

Η πιο διάσημη πλατφόρμα streaming ετοιμάζει κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά του ίντερνετ. Όποιος παρακολούθησε την επική σειρά Squid Game τότε θα ξέρει την απήχηση που είχε η σειρά σε όλο τον κόσμο αλλά και στην ποπ κουλτούρα γενικότερα.

Τώρα ο streaming κολοσσός είναι έτοιμος να κάνει το δικό του real life Squid Game και μάλιστα δίνει έπαθλο στον νικητή ένα αστρονομικό πόσο. 4,5 εκ. δολάρια θα γίνουν δικά του αν καταφέρει να βγει πρώτος στις δοκιμασίες.

Squid Game: Tα νέα δεν είναι καλά γι’ αυτούς που περιμένουν την 2η σεζόν

Πέρα από τη 2η σεζόν θα έρθει και το πραγματικό Squid Game. Ναι, είναι αλήθεια. Η κολοσσιαία streaming υπηρεσία ετοιμάζει -όπως το χαρακτηρίζει- το μεγαλύτερο reality τηλεπαιχνίδι που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία. Κάτι που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί στα χρονικά.

 

 
 

Το Netflix είναι έτοιμο να χαρίσει στον νικητή το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο στην ιστορία της τηλεόρασης. Ο διαγωνισμός θα αφορά όλο τον κόσμο και θα μπορούν να συμμετέχουν 456 άνθρωποι. Υποθέτουμε πως όποιος χάνει δεν θα τιμωρείται με θάνατο, όπως την πραγματική σειρά!

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε κανονικά συμμετοχή. Η μόνη προϋπόθεση είναι να ξέρετε να μιλάτε αγγλικά.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας και να διεκδικήσετε μια από τις κάρτες με τα τρία σχήματα που θα σας βάλει στο παιχνίδι, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας εδώ.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved