Ο Jon Bernthal πέρασε μήνες με αληθινούς αστυνομικούς για το «We Own This City»

High speed chases μόνο και μόνο για την προετοιμασία του.

Το We Own This City είναι μία σειρά απαιτητική για τους ηθοποιούς. Μία σειρά που σε βάζει στα βάθη τους εγκλήματος και της διαφθοράς της αμερικάνικης αστυνομίας. Ο Jon Bernthal το ξέρει πολύ καλά αυτό, το ένιωσε στο πετσί του. Μετά από μήνες προετοιμασίας τώρα είναι επιτέλους έτοιμος. Για πολύ καιρό έκανε καταδιώξεις με αληθινούς αστυνομικούς, κυνηγώντας αληθινούς εγκληματίες.

 

 
 

Ο George Pelecanos είναι γνωστός σε όλους μας και ξέρουμε πολύ καλά τι μπορεί να κάνει όταν πρόκειται για αστυνομικές ιστορίες. Ο συγγραφέας που έγραψε το The Wire πλέον έχει ξεκινήσει να γράφει τη νέα σειρά του HBO, "We Own This City".

Το HBΟ έδωσε στην κυκλοφορία το νεότερο επίσημο trailer για το "We Own This City" τη νέα του αστυνομική μίνι σειρά που υπογράφουν οι ειδική του genre, David Simon και George Pelecanos, γνωστοί αλλιώς και ως δημιουργοί του εξαιρετικού "The Wire", ενός εκ των καλύτερων σειρών του καναλιού.

We Own This City: Η σειρά που θα ξυπνήσει όλους τους πιστούς του The Wire

Τρεις μήνες πριν η σειρά ξεκινήσει με τα γυρίσματα ο Jon Bernthal έγινε ένας πραγματικός αστυνομικός μαζί με τους πραγματικούς αστυνομικούς και μαζί πήγαιναν σε κανονικές αποστολές μέσα στο χάος της πόλης. Αυτό του έδωσε τη δύναμη να παίξει τον ρόλο όπως του αξίζει.

«Κάθε νύχτα που κάναμε περιπολία, πάντα πιάναμε τύπους με όπλα στο δρόμο. Δεν περνούσε ούτε μία νύχτα που να μην γινόταν αυτό. Κυκλοφορεί πολύ όπλο εκεί έξω. Είναι πραγματικά επικίνδυνο» λέει ο Bernthal.

Το We Own This City βασίζεται στο βιβλίο του ρεπόρτερ Justin Fenton που εξιστορεί την άνοδο και την πτώση της Gun Trade Task Force του Αστυνομικού Τμήματος της Βαλτιμόρης, καθώς και την διαφθορά και την ηθική κατάρρευση που επήλθε στην πόλη όταν τα μέτρα της αστυνομίας για την απαγόρευση των ναρκωτικών και των μαζικών συλλήψεων πρωτοστάτησαν αντί για την αληθινή αστυνόμευση.

Το We Own This City θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Απριλίου στα HBΟ και HBO Max.