Αυτός είναι ο καλύτερος ηθοποιός σύμφωνα με τον Quentin Tarantino

Ο ένας και μοναδικός τύπος που μπορεί να παίξει τα πάντα.

Ένα σύμβολο του κινηματογράφου και του στυλ, ο Quentin Tarantino είναι ίσως ο πιο σημαντικός σκηνοθέτης του 21ου αιώνα. Η βασιλεία του στον καλτ κινηματογράφο ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

 

 
 

 

Η κινηματογραφική προσέγγιση του Quentin Tarantino χαρακτηρίζεται από αιχμηρούς, ζωηρούς διαλόγους, κινηματογραφικό σφρίγος και εκκεντρικούς χαρακτηρισμούς, φέρνοντας στο φως μερικές από τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες της οθόνης, με τις έξυπνες τακτικές αφήγησης του και τη διάχυτη βία του.

O Iggy Pop θα είναι για πάντα ο στυλοβάτης των εφηβικών μας ονείρων

Έχοντας συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους ηθοποιούς της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των DiCaprio Travolta, Samuel Jackson, Brad Pitt και Uma Therman, ήταν τελικά το εκλεκτικό καστ της ταινίας του Jackie Brown του 1997 που κέρδισε την μεγαλύτερη προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

 

 
 

Με πρωταγωνιστές την Pam Grier, τον Michael Keaton, τον Chris Tucker και τον De Niro, η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του Tarantino έκλεισε την άψογη πρώτη τριλογία του τρελού κινηματογράφου του σκηνοθέτη, δείχνοντας έναν σπάνιο αέρα αργής, σταθερής κομψότητας.

Μιλώντας σε μια συνέντευξη με τον Charlie Rose μετά την προβολή του Jackie Brown, ο Tarantino δήλωσε για τον Robert De Niro:

«Αξίζει τη φήμη του ως ίσως ο μεγαλύτερος ηθοποιός της γενιάς του». Συνεχίζοντας, σχολιάζει «Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος ηθοποιός στον κόσμο. Ποτέ δεν έχω δει έναν ηθοποιό να καταναλώνει τον εαυτό του τόσο ολοκληρωτικά σε χαρακτήρες, σε αληθινούς χαρακτήρες κατά τη διάρκεια της δουλειάς. Και αυτό που εννοώ είναι όταν ο De Niro υποδύεται τον Louis… είναι πραγματικά ο χαρακτήρας».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved