Instagram Η γυμναστική τον έσωσε από το αλκοόλ και τον θάνατο

Η πραγματική ιστορία του Matt Childs που πρέπει να διαβάσεις.

Ο Matt Childs είναι ένας άνθρωπος που πολέμησε με τους δαίμονές του. Πολέμησε με τον ύπουλο εθισμό του αλκοόλ και βγήκε νικητής. Νικητής σε έναν πόλεμο που πολλοί έχουν πέσει προσπαθώντας να σώσουν ό,τι έχει μείνει από την οικογένειά τους, τους φίλους τους, την αξιοπρέπειά τους, την ίδια τους τη ζωή.

Η σχέση του με το αλκοόλ ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών. Ερωμένη του η μπύρα. Ωστόσο το μεγάλο βήμα έγινε όταν άνοιξε ένα bar στην Ατλάντα το 2002. Η ελεύθερη πρόσβαση σε ποτά, τον έριξε γρήγορα στον αλκοολισμό. Μέσα σε πέντε χρόνια μπήκε 60 φορές για θεραπεία αποτοξίνωσης, 3 φορές σε ψυχιατρική κλινική λόγω αυτοκτονικών τάσεων, 2 φορές οδηγήθηκε σε ΜΕΘ και συνελήφθη 30 φορές για βιαιοπραγίες εναντίον πελατών.

Ωστόσο το 2015 ήταν η καταλυτική ημερομηνία για να επιστρέψει και πάλι στη ζωή. Βασικά να ζήσει για δεύτερη φορά. Ξύπνησε από το κώμα και το πρώτο πράγμα που αντίκρισε ήταν τα κλαμμένα μάτια της 14χρονης κόρης του. «Μπαμπά μην πεθάνεις. Μην ξαναπιεις», είπε η μικρή και τότε άλλαξαν όλα. Ο Matt ντροπιασμένος και αηδιασμένος με τον ίδιο του τον εαυτό πήρε τη μεγάλη απόφαση.

Πώς θα ξεπεράσεις το ενοχλητικό πιάσιμο μετά την προπόνηση

Και η συστηματική προπόνηση, σε συνδυασμό με την καλή διατροφή, τον βοήθησαν να επιστρέψει. Προπονείται 5 φορές την εβδομάδα, πραγματοποιώντας 40 σετ σε κάθε είδους άσκηση με βάρη και αερόβια προπόνηση στο διάδρομο και στο ελλειπτικό. «Δημιούργησα το δικό μου πρόγραμμα απεξάρτησης, γυρνώντας πίσω στα παλιά, αλλά χωρίς τις μπίρες. Μετέτρεψα το αλκοόλ που μου κατέτρωγε τους μυς σε φαγητό που τους φουσκώνουν. Αντάλλαξα το άγριο μεθύσι με τη μέθεξη της σκληρής προπόνησης και τις τάσεις αυτοκτονίας με την εμμονή στη διόγκωση του σώματός μου. Και συνεχίζω τις συνεδρίες στους Ανώνυμους Αλκοολικούς. Είμαι πια ζωντανός!».

Η διατροφή του αποτελείται από βραστό κοτόπουλο, τόνο, παντζάρια, ασπράδια αυγών και σπαράγγια. Για το ενδεχομένο υποτροπής και επιστροφής στο κακό παρελθόν, ο Matt είναι ξεκάθαρος. «Δεν φοβάμαι γιατί το ορκίστηκα στα μάτια της κόρης μου πως δεν θα επιστρέψω στην Κόλαση».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved