Η σειρά που θα μας γνωρίσει τον Mike πίσω από τον Tyson

Έρχεται από το HULU 25 Αυγούστου και την περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δεν είναι λίγες οι βιογραφίες που υπάρχουν εκεί έξω και σίγουρα δεν είναι όλες καλές. Μία από τις βιογραφίες που περιμέναμε όμως πως και πως είναι αυτή του μεγάλου και θρυλικού Mike Tyson.

H ιστορία αυτού του ανθρώπου είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα. Πραγματικά είναι φτιαγμένη για τον κινηματογράφο.

Μεγαλωμένος σε φτωχές συνοικίες του Brooklyn, όπου σε νεαρή ηλικία συμμετείχε σε συμμορίες, ο Tyson τέθηκε υπό την κηδεμονία και καθοδήγηση του εκπαιδευτή Cus D'Amato, ο οποίος είχε ήδη αναδείξει τους πρωταθλητές Floyd Patterson και Hose Torres.

Ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επαγγελματίας το 1985 και γρήγορα αναρριχήθηκε στην κορυφή της πυγμαχίας. Επικρίθηκε συχνά για τη βίαιη συμπεριφορά του, τόσο εντός όσο και εκτός του ρινγκ, ωστόσο αναγνωρίζεται ως ένας από τους σπουδαιότερους πυγμάχους.

 

 
 

Επεισοδιακός υπήρξε ο δεύτερος αγώνας του με τον Evander Hollyfield το 1996, κατά τον οποίο ο Tyson δάγκωσε το αυτί του αντιπάλου του, με αποτέλεσμα να ανακληθεί η άδειά του για ένα χρόνο από την αθλητική ένωση της Nevada και να του επιβληθεί πρόστιμο 3 εκατ. Δολαρίων.

Πώς ο Cus D’Amato μεταμόρφωσε τον Mike Tyson σε ένα τέρας πυγμαχίας

Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα ευτράπελα της ζωής του…

Ο άνθρωπος που θα αναλάβει το βάρος να υποδυθεί αυτή τη μεγάλη μορφή του μποξ θα είναι ο Trevante Rhodes ο οποίος παίζει στο Moonlight. Άλλοι ηθοποιοί που θα παίξουν στη σειρά είναι οι Russell Hornsby, Harvey Keitel, Laura Harrier, Li Eubanks.

Λέγεται πως η σειρά θα έχει 8 επεισόδια και η πρεμιέρα θα γίνει στις 25 Αυγούστου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved