associated press Πώς ο Tom Cruise καταφέρνει να δείχνει νεότατος στα 60 του;

Αναλύοντας το ελιξίριο της νεότητας και αποκαλύπτοντας τα μυστικά του.

Πρόκειται για ένα πραγματικό φαινόμενο. Δεν υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω που να μην έχει αναρωτηθεί τι στο καλό είναι αυτό που κάνει και δείχνει πάντα νέος. Υπάρχει ελιξήριο νιότης; Το έχει ανακαλύψει και δεν το αποκαλύπτει πουθενά; Ο Tom Cruise στις 3 Ιουλίου θα κλείσει τα 60 χρόνια ζωής και δείχνει 20 χρόνια νεότερος. Η καλή διατροφή και η γυμναστική έχουν βοηθήσει φυσικά αλλά δεν είναι τα μοναδικά μυστικά του. Παρακάτω θα διαβάσεις το τι έχει κάνει ο superstar για να «σταματήσει τον χρόνο».

 

Ισορροπία στο στυλ σου

Η ισορροπία είναι το πιο σημαντικό πράγμα όταν ξεπερνάς τα 40. Πόσο μάλλον όταν έχεις αγγίξει τα 60. Το στυλ οφείλει να δείχνει νεανικό αλλά χωρίς να γίνεσαι «κλαρίνο». Επιλέγοντας ρούχα με σωστή εφαρμογή, δείχνει ότι έχεις αποδεχτεί την ηλικία σου και κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου για να βελτιώσεις την εικόνα σου.

 

 

Φτιάξε την διατροφή σου

Η διατροφή του Tom Cruise είναι αυστηρή. Αποτελείται από 1.200 θερμίδες και από τροφές που δεν περιέχουν υδατάνθρακες. Οι υδατάνθρακες είναι υπαίτιοι για την παραγωγή ινσουλίνης, μιας ορμόνης που έχει συνδεθεί με τη διαδικασία της γήρανσης, καταστρέφοντας την επιδερμίδα. Μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη και τροφές όπως λαχανικά θα σε βοηθήσουν ώστε να πετύχεις τον στόχο σου.

Έχουμε ανάγκη από άλλο ένα Top Gun;

Μην δέχεσαι το «όχι»

Ο Tom Cruise είναι αλλεργικός στην αποτυχία και στην δικαιολογία. Βλέπει τα πάντα ως πρόκληση και προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό σου. Ακόμη και όταν τα πράγματα στραβώνουν, προσπαθεί να μάθει από αυτά και να διορθώσει την κατάσταση. Το «όχι» δεν υπάρχει στην ατζέντα του.

Δουλειά, δουλειά, δουλειά

Η σκληρή δουλειά είναι προαπαιτούμενο για την επιτυχία. Το να μάθεις μία νέα δεξιότητα προϋποθέτει πως θα πρέπει να δουλέψεις γι’ αυτήν. Μελέτησε, προσπάθησε συνέχεια και γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αυτό θα σου προσδώσει αυτοπεποίθηση και η αυτοπεποίθηση πάντα μας ανανεώνει.

Όπως έκανε και στον Tom Cruise το Top Gun: Maverick.

 

Προφανώς γυμναστική

Ο Tom Cruise δεν είναι τεμπέλης. Λατρεύει την γυμναστική και μάλιστα αλλάζει συνέχεια προγράμματα. Κάνει αναρριχήσεις, καγιά, άρση βαρών, γιόγκα και όλα αυτά για να είναι πάντα σε φόρμα. Σε τέτοιο σημείο που του επιτρέπει να πρωταγωνιστεί ο ίδιος στις σκηνές δράσης και όχι κάποιος κομπάρσος. Ευλυγισία, ισορροπία, δύναμη, ενέργεια. Οι 4 πυλώνες για έναν άνδρα που θέλει να δείχνει πάντα νέος και δυνατός.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved