Joker 2: Σενάριο έτοιμο, πάμε για γυρίσματα

Joaquin Phoenix και Todd Phillips μας συστήνουν το Joker: Folie à Deux.

Κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα τίποτα για το sequel του Joker. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν κάπως αλλάξει και μάλλον προς το καλύτερο. Ο Todd Phillips έχει πλέον διοικητικό ρόλο στο συμβούλιο παραγωγής της DC μετά από εντολή του γενικού διευθυντή της Warner Bros, David Zaslav.

Deadpool 3: Ο ασόβαρος που θα συνεχίσει να είναι splatter

Τώρα τα πράγματα αλλάζουν και οι φήμες όχι μόνο βγαίνουν αληθινές αλλά έχουμε και τα πρώτα ντοκουμέντα. Έχουμε εικόνα από το φημισμένο σενάριο του Joker: Folie à Deux.

Αυτό είναι το πολυπόθητο sequel της ταινίας του 2019 με πρωταγωνιστή και πάλι τον βραβευμένο με Όσκαρ, Joaquin Phoenix. Πόσο καλά νέα μπορεί να είναι αυτά;

 

 

Στην φωτογραφία μπορεί να μην έχουμε κάποιο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα, βλέπουμε όμως πως το σενάριο το γράφουν ο ίδιος ο Phillips με τον Scott Silver.  Στο post αυτό υπάρχει και μία άλλη εικόνα με τον Joaquin Phoenix να μελετά το σενάριο, το οποίο σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ίδιος ο Todd Phillips είναι έτοιμο.

Όλα αυτά δίνουν φωτιά στις φήμες πως τελικά θα έχουμε ένα sequel του Joker. Και γιατί άλλωστε να μην έχουμε μετά από το 1 δισ. που έκανε στο box office το πρώτο και φυσικά μετά από το Όσκαρ Ά Ανδρικού που πήρε ο Phoenix.

Μπορεί το Joker: Folie à Deux να είναι ακόμη πολύ μακριά από τις οθόνες μας, δεν παύει όμως να είναι ένα πολλά υποσχόμενο δώρο για όλους τους φανς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved