Η ντροπή του να βάφεις τα μαλλιά σου στο ίδιο χρώμα με την κοπέλα σου

Προς Θεού, μην το κάνεις όπως ο Pete Davidson με την Kim Kardashian.

Μέχρι πού μπορείς να φτάσεις για να (απο)δείξεις τον έρωτά σου για την κοπέλα σου; Υπάρχουν οι περιπτώσεις που είναι φυσιολογικές και υπάρχουν οι περιπτώσεις που είναι ακραίες. Άλλοι στέλνουν λουλούδια και άλλοι ποστάρουν στόρις συνεχώς μαζί της «κραυγάζοντας» για την αγάπη τους. Αντιδράσεις που ξεπερνούν τα όρια, αντιδράσεις υπερβολής που μόνο καλό δεν κάνουν στην εικόνα σου. Όχι γιατί είναι κακό να είσαι καψούρης αλλά είναι άσχημο να γίνεσαι γραφικός.

Και εκεί που θεωρείς ότι τα έχεις δει όλα, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ένα ζευγάρι αποφάσισε να πάει την γραφικότητα στο επόμενο επίπεδο. Ο λόγος για τον Pete Davidson και την Kim Kardashian. Το διάσημο ζευγάρι του Hollywood προσπάθησε να βρει τον τρόπο ώστε να μας προκαλέσει μία μικρή αναγούλα και τα κατάφερε. Βρήκε το τέλειο παράδειγμα προς αποφυγή.

 

 

Ο Pete Davidson αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά του «πλατινέ», την βαφή που έχει αποφασίσει εδώ και λίγο διάστημα να λανσάρει η Kim Kardashian στο μαλλί της. Ο Pete θέλησε να ματσάρει με την κοπέλα του, πιστεύοντας πως αυτό θα είναι μία καλή κίνηση. Αλήθεια, ποιος το είδε και είπε «α, να μια καλή επιλογή για να δείξω τον ερωτά μου»;

Όχι άλλες Kardashians στις οθόνες μας

Μην το κάνεις όπως ο Pete Davidson

Ο Pete πήρε την απόφαση να βάψει τα μαλλιά του «πλατινέ». Λες και είναι ποδοσφαιριστής που πανηγυρίζει την πρόκριση της ομάδας του στο Μουντιάλ ή πρωτάθλημα στην Premier League. Ωστόσο δεν είναι η απόφασή του να βάψει τα μαλλιά που μας ξενίζει. Είναι η αφορμή. Το γεγονός πως θέλησε να «πουλήσει» τον έρωτά του για την Kim Kardashian βάφοντας τα μαλλιά του «στο χρώμα που μισούμε». Ένας 28χρονος που θυμίζει 15χρονο είναι το απόλυτο παράδειγμα προς αποφυγή.

 

 

Μέχρι πού θα φτάσεις αγαπητέ Pete; Το πρώτο χτύπημα έρχεται από το μαλλί. Είναι αυτό αρκετό; Μήπως η Kim δεν το εκτιμήσει και θέλει κάτι περισσότερο; Μήπως θα δοκιμάσεις να ποζάρεις με τα εσώρουχα του brand της ώστε να αποδείξεις τον έρωτά σου για εκείνη; Τι θα πρέπει να περιμένουμε στην επέτειό σας; Σίγουρα κάτι ακραίο, όπως προστάζει η εποχή και τα αδηφάγα social media που μας κάνουν να διψάμε για όλο και περισσότερη προσοχή. Για όλο και περισσότερη αποδοχή. Κάτι που πολλές φορές συμβαδίζει με το να χάνουμε κομμάτια της αξιοπρέπειάς μας.

Γι’ αυτό, μην γίνεις σαν τον Pete. Ανεξαρτήτως αν θα βάφεις τα μαλλιά σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved