Deadpool 3: Ο ασόβαρος που θα συνεχίσει να είναι splatter

Μπορεί να τον έχει αναλάβει η Disney, ωστόσο δεν θα χάσει τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Οι συγγραφείς του νέου Deadpool είναι σίγουροι πως ακόμη κι αν ο ήρωας μετακομίζει σε νέο στούντιο και συγκεκριμένα σε αυτά της Disney, δεν πρόκειται να χάσει τίποτα από την ασέβεια και την ακρότητα του.

Ο Rhett Reese και ο Paul Wernick, οι οποίοι έγραψαν το σενάριο στις δύο πρώτες ταινίες του Deadpool και εργάζονται ήδη στο Deadpool 3 για τον σκηνοθέτη Shawn Levy, είπαν στο Den of Geek ότι η ένταξη στο Marvel Cinematic Universe δεν θα αλλάξει τη συνολική αίσθηση που λάτρεψαν οι θαυμαστές για τις προηγούμενες ταινίες. Αίμα, ξύλο και καφρίλα δηλαδή, τρία στοιχεία που αγαπήσαμε στον Deadpool.

Άντρας ευχαριστεί τον Deadpool για την έγκαιρη διάγνωση που του έσωσε τη ζωή

 
 

Η επερχόμενη ταινία θα είναι η πρώτη από τότε που η Disney απέκτησε την 20th Century Fox, η οποία κυκλοφόρησε το Deadpool (2016) και το σίκουελ του 2018.

Οι σεναριογράφοι είναι πολύ αισιόδοξοι για την νέα ταινία όπως και για την συνεργασία τους με τη Disney. Πιστεύουν πως ο διάσημος ήρωας δεν θα χάσει τίποτα από την ακρότητα αλλά και το χιούμορ του. Έχουν μαζέψει μία πολύ δυνατή ομάδα και νιώθουν πως αυτή η ταινία θα είναι η πιο δυνατή από τις δύο προηγούμενες.

 

 
 

Όχι, ο Deadpool θα παραμείνει ο Deadpool και οι φανς δεν θα πρέπει να ανησυχούν που πήρε τα δικαιώματα η Disney. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει «άλλη μία ταινία για την οικογένεια», όπως λένε οι φήμες και οι πηγές.

Εμείς απλά περιμένουμε να δούμε αν όντως οι φήμες θα βγουν αληθινές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved