To Top Gun: Maverick δεν θα είχε γυριστεί ποτέ χωρίς τον Val Kilmer

Μερικές φορές τα πιο σημαντικά σενάρια παίζονται πίσω από τις κάμερες.

To Top Gun: Maverick είναι η ευχάριστη έκπληξη του καλοκαιριού από εκεί που πραγματικά δεν το περίμενε κανείς. Ο αγέραστος Tom Cruise φόρεσε ξανά τα Ray Ban και το μπουφάν, ανέβηκε στους αιθέρες και την μοτοσικλέτα του, κυρίως όμως ανέβηκε στην εκτίμησή μας με όσα μας παρουσίασε. 

Αυτή τη στιγμή η ταινία Top Gun: Maverick για την οποία σας έχουμε γράψει την κριτική μας, σαρώνει σε εισπράξεις και έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στο παγκόσμιο σινεμά με τα εκπληκτικά πλάνα, τη δράση, το ρομάντζο αλλά και τις μεγάλες τις συγκινήσεις.

Μία από τις σκηνές για τις οποίες μιλάει όλος ο κόσμος και πραγματικά έκανε αρκετά μάτια να δακρύσουν, ήταν η σκηνή όπου Maverick και Iceman ξανασμίγουν και μοιράζονται ορισμένα πολύ βαθιά λόγια. Η σκηνή ωστόσο έχει μεγάλο παρασκήνιο σύμφωνα με όσα υποστηρίζει τοCineramen

 

 
 

Με βάση τα όσα είπε ο παραγωγός της ταινίας, Jerry Bruckheimer στο People, ο Tom Cruise δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτεί να ξαναγίνει Maverick εφόσον δεν έπαιζε μαζί του (έστω και για μια σκηνή) ο Val Kilmer. 

Συγκεκριμένα είχε πει πως: «Πρέπει να τον φέρουμε τον Val πίσω. Δεν γίνεται να μην συμμετέχει στην ταινία».

Θυμίζουμε πως ο 62χρονος Kilmer έχει διαγνωσθεί από το 2014 με επιθετικό καρκίνο του λάρυγγα, ο οποίος ύστερα από πολλές θεραπείες πλέον έχει χάσει τη φωνή του, κάτι που μπορεί κανείς να καταλάβει και στην ταινία. 

 
 

Όσο να 'ναι το Top Gun: Maverick μπορεί να μας μαύρισε την καρδιά με τη συγκεκριμένη σκηνή, ταυτόχρονα όμως μας θύμισε πόσο δυνατή ήταν η σχέση μεταξύ Iceman και Maverick ακόμα και όταν υπήρχε αντιπαλότητα μεταξύ τους. 

Παράλληλα μαθαίνουμε και το μεγαλείο του ανθρώπου που ονομάζεται Tom Cruise, ο οποίος ακόμα και αν έβλεπε τον «Wingman» του να αντιμετωπίζει τον πιο δύσκολο αντίπαλο της μέχρι τώρα ζωής του, δεν δεχόταν να γίνει άλλο Top Gun. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved