Εάν αποφασίσουν στη Warner Bros. να προχωρήσουν σε αλλαγή της Mera, υπάρχει έτοιμη διάδοχος. 

Όλοι γνωρίζουμε καλά τι χαμός έχει γίνει με την δίκη του Johnny Depp με την Amber Heard και πως ο πρώτος τελικά δικαιώθηκε από το δικαστήριο. Τώρα όμως βλέπουμε πως η τιμωρία της Amber Heard συνεχίζεται και παρακάτω κι αυτό έχει επηρεάσει την καριέρα της πολύ βαθιά.

Το Aquaman, για το οποίο σας είχαμε γράψει την κριτική μας για την ταινία, αποτελεί την πιο εμπορική ταινία της DC και για το sequel Aquaman and the Lost Kingdom υπάρχουν αντιδράσεις για την παρουσία της Amber Heard.

 

amberblake

 

Πλέον απ’ ότι φαίνεται κανείς δεν την θέλει στην ταινία, κι αυτό είναι φανερό από τις διάφορες αιτήσεις που φτιάχνονται στο ίντερνετ.

Eδώ και καιρό είναι δεδομένη η επιστροφή της Amber Heard ως Mera και πριν καν την νίκη-δικαίωση Johnny Depp, η ηθοποιός δεν είχε απήχηση και οι fans ολοένα και γιγαντώνουν τις ενστάσεις τους για αυτό.

 

 
Εδώ και καιρό έχει δημιουργηθεί petition για το sequel του Aquaman και την αφαίρεση της Amber Heard από τον ρόλο της Mera και το οποίο πλέον ξεπερνάει τα 4 εκ. υπογραφές και είχε τίτλο “Remove Amber Heard from Aquaman 2”. Ένας τόσο επιθετικός τίτλος σίγουρα δεν αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις. Ο κόσμος δεν την θέλει στη νέα ταινία.

Το θύμα έχει όνομα και λέγεται Johnny Depp

Παράλληλα ένα νέο petition που βγήκε στην δημοσιότητα, το οποίο θέλει την Blake Lively, μιας και έχει πολλές συμπάθειες στο Hollywood και θεωρούν πως θα ταίριαζε. Εσείς το έχετε σκεφτεί κάτι τέτοιο; Μήπως ήρθε η ώρα να το σκεφτείτε λίγο πιο σοβαρά αν η Lively ταιριάζει για τον ρόλο;

 

 
 

Πριν λίγο καιρό, η Amber Heard ανέφερε πως η Warner Bros ήθελε να της κόψει τελείως τον ρόλο, ωστόσο τελικά αυτός κατέληξε να περιοριστεί και να γίνει αρκετά πιο μικρός απ’ ότι ήταν αρχικά. Έτσι ανέφερε στο CBS News, πως πάλεψε σκληρά για τον ρόλο, μιας και η εταιρεία αρχικά δεν την ήθελε και τελικά κατέληξε να έχει στα χέρια της σενάριο με αρκετά μικρότερη συμμετοχή, λόγω της κακής χημείας με τον Jason Momoa. Κινδύνεψε να αντικατασταθεί, ωστόσο στην πορεία απλά μειώθηκε ο ρόλος της.

Στην συνέχεια θα επιστρέψει ο σκηνοθέτης James Wan, ενώ εκτός του Momoa παίζουν οι Amber Heard, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Pilou Asbæk και νέα πρόσωπα είναι οι Jani Zhao, Indya Moore, Vincent Regan.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved