Πόσα κερδίζεις αν είσαι ο Obi-Wan Kenobi;

Το net worth του Ewan McGregor έχει φτάσει στα ύψη αυτή τη στιγμή.

Ο Ewan McGregor είναι Σκωτσέζος ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του σε πολλές ταινίες όπως στα Trainspotting, Moulin Rouge κ.α. και φυσικά μια σειρά από σίκουελ του Star Wars.

Ο 51χρονος γεννήθηκε στο Perth της Σκωτίας από την Carole Diane και τον Charles James Steward. Και οι δύο ήταν δάσκαλοι, αλλά ήταν πραγματικά ο θείος του που του ενέπνευσε μια δια βίου δέσμευση στην υποκριτική.

Ο θείος του, Denis Lawson, έχει εμφανιστεί στην τριλογία του Star Wars ως Wedge Antilles. Μπορείτε επίσης να τον αναγνωρίσετε στο The Merchant of Venice και το Jekyll του BBC One.

Σόι πάει το βασίλειο που λέμε! Δεν έχουν άδικο…

 

 
 

Ο McGregor έχει επαινεθεί για τη συμπόνια του αφού καταδίκασε τον «φρικτό» ρατσισμό που δέχθηκε στο Instagram η συμπρωταγωνίστρια του στο Star Wars, Moses Ingram .

Η Moses Ingram  έχει δεχθεί μερικά από τα πιο αισχρά ρατσιστικά σχόλια και μηνύματα από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Obi-Wan στο Disney + την Παρασκευή 27 Μαΐου.

Εκτός από την εκπληκτική του καριέρα στην υποκριτική, ο McGregor φαίνεται να είναι ένας πραγματικά πολύ καλός τύπος. Η εντυπωσιακή και σταθερή καριέρα του στην υποκριτική του έχει κερδίσει φήμη και περιουσία. Αλλά πόση περιουσία ακριβώς;

Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, ο McGregor αξίζει 25 εκατομμύρια δολάρια. Ο συσσωρευμένος πλούτος του ακολούθησε παρόμοια τροχιά με άλλους Α listers.

Όπως όλοι οι καλοί ηθοποιοί, ξεκίνησε από την κλασική δραματική σχολή. Παρακολούθησε το Guildhall School of Music and Drama και ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που άρχισε να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια σειρά του Channel 4, Lipstick on Your Collar. Και αυτό πριν καν αποφοιτήσει.

 

 
 

Με ταλέντο από νεαρή ηλικία, ο McGregor μετράει πολλές διακρίσεις στο όνομά του. Από ένα βραβείο Χρυσής Σφαίρας, ένα βραβείο Primetime Emmy μέχρι το Ανθρωπιστικό Βραβείο BAFTA Britannia και φυσικά, ένα πολύ σημαντικό OBE.

Για να ταιριάζει με την ιδιότητά του ως διασημότητας, το 2002 αγόρασε ένα ακίνητο στο Los Angeles για 1,9 εκατομμύρια δολάρια. Μετά από ένα περίπλοκο διαζύγιο, παραχώρησε αυτό το σπίτι στην πρώην πλέον σύζυγό του. Τώρα ζει στο φαράγγι Topanga με τη νέα σύζυγό του, Mary Elizabeth Winstead.

Δεδομένης της ιδιότητας του ως ελίτ διασημότητας και της ικανότητάς του να τον συμπαθούν όλοι, θα μπορούσε να κινηθεί προς την ιδιότητα του Σκωτσέζικου «εθνικού θησαυρού».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved