Kenobi: Ποιος δεν τρελάθηκε με τη μεταμόρφωση του Anakin σε Darth Vader

Η σκηνή που παραλίγο να δούμε στο «Rogue One» ολοκληρώθηκε στη νέα σειρά της Disney+.

Εν αναμονή του ερχομού της πλατφόρμας Disney Plus στην Ελλάδα, ήδη μια σειρά έχει κεντρίσει αρκετό ενδιαφέρον και αρκετός κόσμος περιμένει πώς και πώς το ξεκίνημα της μετάδοσής της. Ο λόγος προφανώς για τη σειρά Obi-Wan Kenobi με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής μας και με την έναρξη λειτουργίας του της streaming πλατφόρμας στη χώρα μας (14 Ιουνίου) θα βρισκόμαστε λίγο πριν το πέμπτο από τα συνολικά έξι επεισόδια της.

Εκτός και αν υπάρχει χώρος και για άλλα επεισόδια.

Τη σειρά Obi-Wan Kenobi πολλοί περίμεναν για να μάθουν την ιστορία του μέντορα του Luke Skywalker πριν τη γνωριμία τους στον πλανήτη Tatooine, κυρίως όμως για να δουν τη μεγάλη ρεβάνς ανάμεσα στον Obi-Wan και τον άλλοτε μαθητή του, Darth Vader.

Ξεχνιέται άλλωστε αυτή η μάχη-έπος που προκάλεσε τα τρομακτικά εγκαύματα στο Anakin Skywalker και τον μετέτρεψε στην τρομακτική φιγούρα με το μαύρο προσωπείο και τη βαθιά ανάσα;

 

 

Η μεταμόρφωση που πάντα θέλαμε να δούμε

Όταν ήρθε το «Rogue One: A Star Wars Story» γνωρίζαμε πως ο Darth Vader θα έκανε guest εμφάνιση γεγονός που έφερε ακόμα περισσότερο κόσμο στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μπορεί η επίθεσή του στο φινάλε προκειμένου να ανακτήσει τα σχέδια του Death Star να έμεινε στην ιστορία, ωστόσο ένα παράπονο το είχαμε καθώς πριν την κυκλοφορία της ταινίες είχε εννοηθεί ότι θα βλέπαμε τη διαδικασία «συναρμολόγησης» του διαλυμένου κορμιού του Anakin σε Darth Vader, αλλά το τελικό μοντάζ δεν μας άφησε και πολλά περιθώρια.

 

 

Από το παράπονο ωστόσο οδηγηθήκαμε στον ενθουσιασμό καθώς ένα βίντεο στο Youtube αποκαλύπτει την επική σκηνή της μεταμόρφωσης του παραμορφωμένου Hayden Christensen στον άρχοντα των Σιθ που όλοι λατρέψαμε.

Obi-Wan Kenobi: H γέννηση ενός αναπάντεχου θρύλου

Μια αργή και απολύτως σκοτεινή διαδικασία που αρμόζει σε έναν χαρακτήρα όπως αυτός του Darth Vader. Ακόμα και αν δεν ξέρουμε τι συνέβη στο πρώτο επεισόδιο, η σκηνή αυτή είναι ικανή να προκαλέσει το ενδιαφέρον, ακόμα και στους δύσπιστους φαν του Star Wars που δεν δέχονται να δουν τις σειρές. Όταν μιλάμε για Darth Vader άλλωστε όλοι χτυπάνε προσοχή.

Η σειρά Obi-Wan Kenobi έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται και στην Ελλάδα έρχεται μαζί με την κυκλοφορία της πλατφόρμας Disney Plus στις 14 Ιουνίου.

Vader Tranformation Kenobi Series


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved