Γιατί το σίριαλ Johnny Depp vs Amber Heard μπορεί να κρατήσει για πολύ καιρό ακόμα

Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν αρκετοί νομικοί που βλέπουν και τις δύο πλευρές έτοιμες να πάνε σε δεύτερο γύρο στο εφετείο.

Αυτές τις μέρες οι ένορκοι προσπαθούν να να βάλουν κάτω όλα όσα άκουσαν και είδαν τις τελευταίες 6 εβδομάδες και να βγάλουν μια απόφαση ως προς το ποιος έχει δίκιο ή τελοσπάντων περισσότερο δίκιο, ο Johnny Depp ή η Amber Heard. Η κοινή γνώμη έχει ταχθεί σαφέστατα υπέρ του Depp, όμως οι ένορκοι είναι υποχρεωμένοι να ανατρέξουν σε όλες τις καταθέσεις και να βγάλουν την απόφασή τους μακριά από συναισθηματισμούς. 

 

 

Σαν να μην έφτανε ο όγκος όσων πρέπει να μελετήσουν, μολις χτες έπρεπε να ζητήσουν διευκρινίσεις από την έδρα ως προς τα σημεία του περίφημου άρθρου της Heard στην Washington Post. Πρέπει να κρίνουν ως δυσφημιστικό τον τίτλο του άρθρου σε ό,τι αφορά τις εντυπώσεις που αφήνει να καλλιεργηθούν από μόνος του ή ολόκληρο το άρθρο, κάτι που θα παρατείνει κατά πολύ τη συνεδρίαση των ενόρκων, αλλά έχει κι άλλο.

 

 

Σύμφωνα με το The Law & Crime Network και τους νομικούς αναλυτές του που παρακολουθούν πολύ στενά τη δίκη από την αρχή, η συμπεριφορά των διαδίκων δείχνει ότι η βαλίτσα θα πάει ακόμα πιο μακριά. Στο επίκεντρο της διαμάχης δεν βρίσκονται μόνο τα μεγάλα ποσά που διεκδικούνται ως αποζημίωση για δυσφήμιση. Τα 50εκ που ζητάει ο Depp ή τα 100εκ που ζητάει η Heard είναι πολύ μικρά μπροστά στην αξία που έχει το brand ενός ηθοποιού του διαμετρήματος και των δύο και αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι η ολική και τελική αποκατάσταση του ονόματός τους στη βιομηχανία του Hollywood. 

 

 

Ο τρόπος με τον οποίο έχουν εκτεθεί και οι δύο, σημαίνει ότι το οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα αφήσει τον ηττημένο σε μία κατάσταση αρνητικής δημοσιότητας που δεν έχει άλλη επιλογή από το να καταφύγει στην αίτηση εκδίκασης της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Μια πιθανή έφεση είναι άγνωστο το πόσο θα κρατήσει και παρά την προσωρινή δικαίωση του ενός από τους δύο θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε για αρκετό καιρό ακόμα και με τους δύο με τρόπο που δεν θα τους κάνει καλό.    

  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved