Μουρλός σινεφίλ είδε πάνω από 1000 ταινίες μέσα στην καραντίνα

Τελικά ο κορονοϊός έχει και τα καλά του καμιά φορά.

Σύμφωνα με μαρτυρία του BBC κάποιος έκανε το ακατόρθωτο μέσα στην καραντίνα. Έχει και τα καλά του να είσαι τελικά κλεισμένος μέσα λόγω μίας φονικής πανδημίας. Σίγουρα όμως αυτό που έκανε αυτός ο τύπος δεν θα μπορούσαν να το κάνουν τον Μεσαίωνα.

O Phil Watts από το Somerset είδε 1.028 ταινίες μέσα στην καραντίνα, γιος ενός παλιού ιδιοκτήτη κινηματογράφου, θεωρεί τον εαυτό του… ταινιοφάγο και έκανε μαραθώνιους ταινιών James Bond, Star Trek και Fast and Furious μεταξύ άλλων.

Κι αυτές ήταν μόνο η αρχή φυσικά μιας και ο άνθρωπος είδε ό,τι υπάρχει στην κυριολεξία. Δεν έκλεισε μάτι όλη την καραντίνα κανονικά.

Η αμήχανη στιγμή που ο Elon Musk είναι η φωνή της λογικής στη δίκη Johnny Depp - Amber Heard

Ξεκίνησε την άνοιξη του 2021 και μάλιστα είχε δει 300-400 ταινίες μέσα στον Μάρτιο, οπότε αποφάσισε να φτάσει τις 1000. Αυτό έγινε στις 28 Δεκεμβρίου με το Gone With the Wind και ολοκλήρωσε την πορεία αυτή με σύνολο 1028 ταινιών. Ο άνθρωπος το τερμάτισε με δόξα. Τόσες ταινίες δεν βλέπει ένας άνθρωπος σε μία ολόκληρη ζωή.

 

 
 

O Phil Watts είπε στο BBC πως όταν ήταν μικρός ο πατέρας του είχε φέρει στο σπίτι 8 καθίσματα από το σινεμά κι έτσι είχε διαμορφώσει το σαλόνι σε αίθουσα προβολής. Για τον ίδιο το σινεμά ήταν ένας τρόπος να ταξιδεύει και αυτό του έμεινε και όταν μεγάλωσε. Σίγουρα ο άνθρωπος αυτός έχει σπάσει κάποιο ρεκόρ και δεν το έχει πάρει χαμπάρι.

Η ταινία που λατρεύει είναι το Cinema Paradiso, καθώς την θεωρεί το πιο ωραίο πράγμα που έχει δει και έχει συγκινηθεί πολλές φορές.

Οπότε ας του ευχηθούμε να σπάσει κάποτε το ίδιο του το ρεκόρ, χωρίς όμως να χρειαστεί να γίνει αυτό εν μέσω μίας πανδημίας. Ελπίζουμε…

πηγή



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved