Η αμήχανη στιγμή που ο Elon Musk είναι η φωνή της λογικής στη δίκη Johnny Depp - Amber Heard

Με ένα tweet πυκνό και γεμάτο νόημα δίνει τη συμβουλή του στο ζευγάρι που μας απασχόλησε για όλους τους λάθος λόγους.

Με τις τελικές αγορεύσεις των συνηγόρων του πρώην ζευγαριού να ηχούν ακόμα στα αυτιά ενόρκων και δικαστών, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να βγει η απόφαση για το δικαστικό δράμα που καθήλωσε όλη την Αμερική, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι μια δίκη είχε να απασχολήσει και να γαργαλήσει τόσο πολύ την κοινή γνώμη από την υπόθεση του O.J. Simpson.  

Τι σημαίνει πιθανή νίκη του Johnny Depp στη δίκη εναντίον της Amber Heard;

Στον ορυμαγδό αποκαλύψεων και «αποκαλύψεων» που είχε από βία μέχρι εναλλακτική «διακόσμηση» στο συζυγικό κρεβάτι, άθελά του (;) μπήκε στη συζήτηση και το όνομα του Elon Musk. Ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου δεν αναφέρθηκε για κάποια επιχειρηματική του δραστηριότητα, ούτε για τις προβλέψεις του πάνω στο bitcoin, αλλά ως φερόμενο τρίτο πρόσωπο. 

 

 

Σύμφωνα με την πλευρά του Johnny Depp, η Amber Heard διατηρούσε δεσμό με τον Musk όσο το ζευγάρι υποτίθεται ότι ήταν σε διαδικασία επανασύνδεσης. Ο Depp έχει αναφερθεί αρκετές φορές στον δηλητηριώδη ρόλο του Elon Musk στη σχέση του με τη Heard και είναι ίσως το μοναδικό σημείο που φάνηκε να χάνει την ολύμπια ψυχραιμία του κατά τη δίκη, αξίζει όμως τόση βαβούρα η περίπτωση του Musk;

Ποια είναι η νέα του ασχολία τελευταία;

Ενώ γενικά δεν έχει μπει στη διαδικασία να σχολιάσει τα όλα τερατώδη έχουν ειπωθεί κατά την ακροαματική διαδικασία, ενέδωσε τελικά στον πειρασμό να σχολιάσει τα όσα ακούστηκαν, έστω και εμμέσως. Σχολιάζοντας κάτω από ένα tweet του ερευνητή του ΜΙΤ και podcaster Lex Friedman ο Musk ευχήθηκε και στους δύο να βρουν και πάλι τον δρόμο τους μετά από την περιπέτεια γιατί το αξίζουν. Οκ, θα πει κάποιος ότι ήταν ακόμα μια στιγμή που ο Musk ήταν σαρκαστικός, αλλά ας του δώσουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση μια καλή πίστη.

 

 

Όλη αυτή η υπερέκθεση και η αναπαραγωγή προσωπικών στιγμών, ανεξάρτητα από το αν είναι αληθείς ή όχι, δεν θα σβηστεί στιγμιαία με μια δικαστική απόφαση. Εδώ ο εκκεντρικός και συνήθως δηκτικός σχολιαστής του twitter Elon Musk έχει απόλυτο δίκιο, μαζί με τον Lex Friedman που πυροδότησε το σχόλιο. Η επάνοδος και των δύο θα είναι μια δύσκολη υπόθεση που θα κρατήσει αρκετό καιρό, ίσως να είναι λίγο πιο γρήγορη για την πλευρά που θα δικαιωθεί, αλλά και οι δύο θα πρέπει να δουλέψουν πάνω σε αυτό.

Το πιο σημαντικό είναι να διδαχθούν από τα 5 σημεία του Friedman και να γίνουν αντιπαράδειγμα για όλα τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν κρίση στη σχέση τους, είτε είναι διάσημα, είτε όχι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved