Instagram Κολλητοί βγήκαν για ένα χαλαρό ποτάκι και κατέληξαν στην Ίμπιζα

Από ένα μπαρ στην Ουαλία βρέθηκαν να πίνουν κοκτεϊλάρες στην παραλία.

Είναι αυτό το χαλαρό ποτάκι που ποτέ δεν είναι χαλαρό και ποτέ δεν είναι ένα ποτάκι. Έχει συμβεί σε όλους μας και θα συνεχίσει να συμβαίνει διότι εκεί γράφονται οι καλύτερες ιστορίες μίας παρέας.

Ωστόσο δύο κολλητοί αποφάσισαν να το πάνε ένα βήμα παρακάτω. Να κάνουν αυτό που δύσκολα θα αντιγράψουμε όσο και να το ζηλεύουμε. Ο λόγος για τους Dan Evans και Alex Stubbs από την Ουαλία, οι οποίοι βγήκαν για ένα ποτάκι στο Merthyr και κατέληξαν στην... Ίμπιζα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ιδέα που έπεσε στο τραπέζι ήταν να πάνε ως τη Μαγιόρκα αλλά τελικά δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήρια. Έφτασαν στην Ίμπιζα και η πρώτη κίνηση που έκαναν ήταν να αγοράσουν μαγιό και να βγουν στην παραλία. Χωρίς δωμάτιο σε ξενοδοχείο ή εισιτήριο επιστροφής, οι δύο κολλητοί αποφάσισαν να το ζήσουν στα «κόκκινα». Δεν κοιμήθηκαν καθόλου για 36 ώρες και το πήγαν σερί μέχρι να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Μετά από ένα Σαββατοκύριακο αχαλίνωτου ποτού, χορού και διασκέδασης, οι δύο θεούληδες γύρισαν στο σπίτι τους και μάλιστα πρόλαβαν να ρίξουν έναν υπνάκο μέχρι να πάνε στις δουλειές τους. «Ήταν ένα πραγματικό σοκ για τον οργανισμό», ανέφερε ο Dan και χωρίς να έχουμε ζήσει κάτι αντίστοιχο, τον νιώθουμε απολύτως.

Αυτές οι ιστορίες με τον κολλητό είναι που ζηλεύουμε και θέλουμε να ζήσουμε. Δεν χρειάζεται να πάμε μέχρι Ίμπιζα. Και η Πάρος βολεύει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved