To Indiana Jones 5 έρχεται σύντομα κι έχουμε την πρώτη εικόνα

Σε νέες περιπέτειες ο θρυλικός ήρωας που όλοι αγαπήσαμε.

Όπως ανακοίνωσε ο παραγωγός της ταινίας Frank Marshall, ολοκληρώθηκαν μετά από πολλές δυσκολίες τα γυρίσματα του Ιντιάνα Τζόουνς 5. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει για μια ακόμη φορά ο Ford με σκηνοθέτη τον James Mangold, αφού ο Spielberg έχει αναλάβει μόνο καθήκοντα παραγωγού. Παράλληλα, πρωταγωνιστούν και οι Mads Mikkelsen και Antonio Banderas σε άγνωστους ακόμη ρόλους, καθώς λεπτομέρειες για την ταινία δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

Andor: Μία prequel σειρά για το κορυφαίο spin-off του Star Wars

 
 

Παραδόξως, το Star Wars Celebration 2022, το οποίο έχει ξεκινήσει και επίσημα στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια, γιορτάζοντας τη λατρεμένη sci-fi σειρά, έκρυβε και μια έκπληξη για τους fans του Indiana Jones. Συγκεκριμένα, από τη σκηνή του βασικού event πέρασε ο θρυλικός ηθοποιός Harrison Ford, ο οποίος φυσικά έχει ενσαρκώσει τον Han Solo στο σύμπαν του George Lucas.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ο Ford μίλησε και για την άκρως αναμενόμενη συνέχεια του Indiana Jones franchise, υπενθυμίζοντάς μας πως ο κυνηγός θησαυρών θα επιστρέψει στις 30 Ιουνίου του 2023. Ωστόσο, η έκπληξη ήταν η πρώτη εικόνα της ταινίας που αποκαλύφθηκε συγχρόνως από τους social media λογαριασμούς της σειράς.

Εκτός του πρωταγωνιστή Harrison Ford στο cast του Indiana Jones 5 θα δούμε και τους Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story), Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Toby Jones (Captain America: The First Avenger) και Antonio Banderas (The Mask of Zorro).

 

 
 

Για την ιστορία, τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ μιλώντας για το sequel, ο Mads Mikkelsen  είχε τονίσει πως πρόκειται να θυμίζει τις παλιές ταινίες. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved