Η Disney κυκλοφόρησε το teaser τρέιλερ για τον χαρακτήρα που λατρέψαμε στο «Rogue One: A Star Wars Story».

Όπως έχετε καταλάβει το Star Wars Universe αντεπιτίθεται περισσότερο και από την ίδια την Αυτοκρατορία καθώς μαζί με τη σειρά «Kenobi» περιμένουμε και άλλη μία σύντομα η οποία αφορά το ίδιο σύμπαν και μάλιστα περίπου στα ίδια χρονικά. Πρωταγωνιστής ωστόσο δεν θα είναι κάποιος θρυλικός τζεντάι αλλά ο Kassian Andor (Diego Luna), ο οποίος έρχεται να μας ρίξει φως σε όλα όσα γίνονταν πριν τα χρονικά του επικού «Rogue One: A Star Wars Story».

Έχεις διαβάσει το ξεχωριστό αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Star Wars;

Το «Andor» θα λειτουργήσει όπως η ταινία «Solo» ρίχνοντάς μας με λίγα λόγια φως στα χρόνια πριν την εξέγερση κατά της Αυτοκρατορίας και κυρίως τι ήταν αυτό που έκανε τον Kassian να μετατραπεί σε απόλυτο πρόσωπο της επανάστασης των Rebels.

 

 

Πρόκειται για την πρώτη prequel σειρά μιας spin-off ταινίας στο σύμπαν του Star Wars και αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία καθώς πρόκειται για έναν χαρακτήρα που αγαπήθηκε πολύ, ακόμα και αν δεν πρόλαβε να εμφανιστεί παραπάνω από μία ταινία.

Η σειρά «Andor» θα προβληθεί στις 31 Αυγούστου από την streaming ΄πλατφόρμα του Disney+ και θα έχει 12 επεισόδια, ενώ ήδη έχει επιβεβαιωθεί ότι θα έχει και 2η σεζόν. 

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved