83χρονος ιερέας πέταξε τα ράσα για να γίνει πρωταγωνιστής σε πορνό

Θεωρεί πως το σεξ μπορεί να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά στον Θεό.

Άφησε τα ράσα, τις εκκλησίες και τα κηρύγματα για να φτάσει στην απόλυτη... θέωση μέσω του σεξ. Ένας 83χρονος μερακλής ιερέας από τη Βόρεια Καρολίνα αποφάσισε ν’ αλλάξει καριέρα και να γίνει πρωταγωνιστής ταινιών για ενήλικες. Ο συνταξιούχος πάστορας Νορμ Σελφ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του υπηρετώντας τη χριστιανική πίστη αλλά πήρε την απόφαση να τα παρατήσει όλα και να γίνει πορνοστάρ.

Ο Νορμ Σελφ έκανε το ντεμπούτο του στη βιομηχανία του πορνό το 2017 δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι σαν να κάνεις πάρτι, αυτό είναι κάτι που θαυμάζω σε αυτόν τον τρόπο που κάνω πορνό. Αφού κάνουμε σεξ ούτως ή άλλως, οπότε γιατί να μην το κάνουμε μια απελευθερωτική εμπειρία αντί να το κρύβουμε στο σκοτάδι;».

 

 

Ο ίδιος σκοπεύει να συνεχίσει την καριέρα του στη βιομηχανία ταινιών για ενήλικες έως ότου η κοινωνία αφαιρέσει τους αρνητικούς σεξουαλικούς κανόνες από το λεξιλόγιό της και οι αρνητικές απόψεις αντικατασταθούν μ’ ένα μήνυμα που λέει ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να απολαμβάνουν την χαρά του έρωτα. «Διαπιστώνω ότι το σώμα μου είναι πράγματι ένας ναός όπου η οικειότητα και η έκσταση συνδυάζονται», ανέφερε.

Γιατί πρέπει να σταματήσεις να παρακολουθείς πόρνο από το κινητό σου;

Επιπρόσθετα πιστεύει πως το σεξ πρέπει να αντιμετωπίζεται ως χαρούμενο κομμάτι της πνευματικής ζωής ενώ παραδέχεται ότι τον ενοχλεί η λέξη «πορνό».

«Όσο, όμως, μου επιτρέπει να ζω εκτός ενός καταπιεστικού περιβάλλοντος όπου ό,τι είναι έξω από τους συμβατικούς κανόνες, χαρακτηρίζεται "πορνό", δεν μπορώ παρά να αποδέχομαι τον τίτλο του πορνοστάρ», καταλήγει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved