Κανείς δεν πίστεψε στον Christian Bale μέχρι που έπαιξε στο American Psycho

Οι υπεύθυνοι του καστ της ταινίας πραγματικά δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Ενώ η φιλμογραφία του είναι σχεδόν απίστευτα γεμάτη με εμβληματικούς ρόλους, μέχρι σήμερα, ο Christian Bale είναι ακόμα πιο γνωστός για τη θητεία του ως δολοφόνος λάτρης της Wall Street, Patrick Bateman, στο American Psycho της Mary Harron. επί ίσοις όροις με τον Bruce Wayne / Batman στην τριλογία The Dark Knight του Christopher Nolan.

 

 
 

Η μεταφορά της αμφιλεγόμενης μαύρης κωμωδίας του Bret Easton Ellis έχει απαθανατιστεί στην mainstream κινηματογραφική κουλτούρα –καθώς και στο memedom– στα χρόνια από την κυκλοφορία της στους κινηματογράφους περίπου το 2000.

Winning Time: Όταν το ΝΒΑ ξεκίνησε να είναι μαγεία

Ο Christian Bale διαθέτει τη στόφα ενός μεγάλου ηθοποιού και η άνοδός του στο Χόλιγουντ οφείλεται σε ένα συνδυασμό ταλέντου, σκληρής, δουλειάς, τύχης και οικογενειακών γονιδίων.

Ο Bale, ο οποίος γεννήθηκε πριν από χρόνια 48 χρόνια στην Ουαλία, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και αυτό οφείλεται εν μέρει στην μοναδική ικανότητά του να μεταμορφώνεται ολοκληρωτικά από ρόλο σε ρόλο, μπαίνοντας στο πετσί κάθε χαρακτήρα που αναλαμβάνει να ενσαρκώσει.

 

 
 

Σε μεγάλο βαθμό λόγω της αξιομνημόνευτης ερμηνείας που προσέφερε ο ίδιος ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος στήριξε την απεικόνισή του για τον κατά συρροή δολοφόνο στον χαρακτήρα ενός Tom Cruise, πιστεύει πως αυτή η ταινία του έμαθε να παίζει σωστά.

Η Warner Bros σκέφτεται να αντικαταστήσει την Amber Heard στο Aquaman 2

Από μια σύγχρονη οπτική, αυτό που επιδίωκε να πετύχει είναι ξεκάθαρο. Θέλω να πω, το τελικό αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Αλλά σε μια προφορική ιστορία που δημοσιεύτηκε από το Moviemaker, ο Christian Bale αποκάλυψε πώς οι συμπρωταγωνιστές του American Psycho δεν καταλάβαιναν καλά τι έκανε με τον χαρακτήρα του Patrick Bateman. Ούτε είχαν πίστη στις δραματικές του ικανότητες.

 

 
 

Αντιθέτως, όλοι τον σνόμπαραν και πίστευαν πως ήταν απλά άλλος ένας κακός ηθοποιός.

Από το “The Machinist” μέχρι το “American Psycho” και από το “The Fighter” μέχρι το “The Dark Knight Rises”, ο Bale έχει ουκ ολίγες φορές υποβάλει το σώμα του σε ακραίες δοκιμασίες, ούτως ώστε να αναπαραστήσει όσο το δυνατόν πιο πειστικά το εκάστοτε ρόλο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved