O Punisher ετοιμάζεται για το MCU και η ανατριχίλα μας κορυφώνεται

Το πώς θα του δώσουν soft-reboot στην Disney είναι βέβαια ένα θέμα.

Από την ώρα και τη στιγμή που έσκασε η είδηση ότι ο Daredevil του Charlie Cox μπαίνει στο MCU και μάλιστα ετοιμάζεται να λάβει soft-reboot από την Disney ο ενθουσιασμός μας ανέβηκε κατακόρυφα και πλέον μετράμε για τη μεγάλη επιστροφή του. Άλλωστε ήδη τον είδαμε σε cameo εμφάνιση στο Spider-Man: No Way Home.

 

 

Όποιος θυμάται τη δεύτερη σεζόν του -τότε στο Netflix- o Daredevil μας σύστησε τον Punisher ο οποίος σύντομα έλαβε δική του σειρά με τον Jon Bernthal να γίνεται ο πιο σκληροπυρηνικός αντι-ήρωας που έχουμε δει τελευταία. Εκεί όμως που είχαμε πειστεί ότι ο Frank Castle έκλεισε μαζί με τις υπόλοιπες σειρές της Marvel για το Netflix, ήρθε μια είδηση από το The Hollywood Reporter για να σκορπίσει ντελίριο στους φανς.

Θυμάσαι τις σειρές της Marvel στο Netflix oι οποίες συνδέονταν μεταξύ τους;

 

 

«Η σειρά Daredevil είναι η πρώτη από εκείνες του Netflix που αποκτούν νέα σειρά και θα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε» αναφέρει η είδηση και ήδη κάνουμε όνειρα για τον Frank Castle της νέας εποχής.

Βέβαια πέραν του Punisher, αυτό σημαίνει ότι Jessica Jones και Luke Cage θα δουν εξίσου τους χαρακτήρες τους να ξαναζωντανεύουν -για τον Iron Fist δεν μας καίει ιδιαίτερα- ωστόσο το μεγάλο θέμα αυτή τη στιγμή είναι στο PG-13 στυλ που επιβάλλει η Disney.

Και αν για τους Luke Cage, Daredevil και Jessica Jones δεν ακούγεται τόσο μεγάλο θέμα, για τον αιματηρό Frank Castle μοιάζει πραγματικά κάπως περίεργη μια τέτοια εκδοχή.

Ένας soft Punisher δεν είναι Punisher, ωστόσο κάτι θα έχουν στο μυαλό τους εκεί στη Marvel. Ελπίδα όλων κραυγές τύπου «Russoooo» και ατέρμονα ξυλίκια να επιστρέψουν σύντομα.  

The Punisher vs Jigsaw


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved