Η μεγάλη επιστροφή του Daredevil θα γίνει στο Disney Plus

O Charlie Cox γίνεται ξανά Devil of Hell's Kitchen και έχουμε κάθε λόγο να ενθουσιαζόμαστε.

Οι σειρές της Marvel στο Netflix είχαν το κοινό τους. Ηταν εκείνες οι σειρές οι οποίες, λόγω της θεματολογίας τους και των κάποιων βίαιων σκηνών τους, δεν θα μπορούσαν να προβληθούν σε κάποιο πιο οικογενειακό κανάλι. Και γι’ αυτό όταν η Disney αγόρασε τις σειρές αυτές πίσω με την ακύρωσή τους από το Netflix και άρχισε να τις προβάλλει στο Disney+ τον Μάρτιο που μας πέρασε, και χωρίς μάλιστα να κόψει σκηνές, αρκετοί ήταν εκείνοι οι γονείς που αντέδρασαν και έστειλαν παράπονα στο στούντιο γιατί τόλμησε να έχει ακατάλληλες σειρές στην διαδικτυακή του πλατφόρμα.

Η εμφάνιση του Matt Murdock στο MCU μέσα από το ντεμπούτο του στο Spider-Man: No Way Home, άνοιξε τις πύλες για περαιτέρω εμφανίσεις. Όπως όλα δείχνουν καθόλου τυχαίο δεν ήταν αυτό γιατί μόλις έγινε γνωστό από το Variety ότι το Daredevil θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας μέσα από τη συχνότητα του Disney Plus.

 

 
 

Κάθε ήρωας της Marvel οφείλει να γίνεται «κομμάτια»

Ναι, ο Charlie Cox θα επιστρέψει στο ρόλο του Matt Murdock του MCU με τους Matt Corman και Chris Ord (δημιουργούς της σειράς "Covert Affairs") να είναι φτιάχνουν το σενάριο και να ετοιμάζουν την παραγωγή. Υπήρχαν φήμες εδώ και καιρό για τη σειρά και αυτό ουσιαστικά φαινόταν μιας και ο Charlie Cox και ο Vincent D'Onofrio εμφανίστηκαν σε πρόσφατα project της Marvel.

 

 
 

Ο Cox υποδύθηκε τον Matt Murdock, στο πρόσφατο Spider-Man: No Way Home, ενώ ο D'Onofrio εμφανίστηκε και πάλι ως Wilson Fisk ή αλλιώς Kingpin, στη σειρά "Hawkeye". Το ρεπορτάζ του Variety αναφέρει ότι και οι δύο ηθοποιοί υπέγραψαν με τη Marvel για το εν λόγω σόου, αλλά δεν έγινε γνωστό αν πρόκειται για τη συνέχεια της σειράς που είδαμε στο Netflix ή για ένα εντελώς καινούργιο σόου, όπως σας είχαμε ενημερώσει παλιότερα. Ακούγεται πως θα είναι κάτι σαν "soft-reboot".

Για το εάν θα επιστρέψει και το παλιό cast των Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson) και Elodie Young (Elektra) -εκτός του δεδομένου Kingpin του Vincent D'Onofrio μένει να φανεί.

Η νέα σειρά του Daredevil θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved