Για αυτό το πιτόγυρο-γίγας θα δίναμε και πέντε ευρώ

Έγινε viral στο TikTok και για πολύ καλό λόγο.

Την στιγμή που καθόμαστε και κλαίμε την μοίρα μας και τσακωνόμαστε για το αν το σουβλάκι είναι ήδη ακριβό ή μπορεί να γίνει και ακριβότερο, υπάρχουν μαγαζιά που δίνουν έμφαση όχι μόνο στην ποιότητα, αλλά και στην ποσότητα. Έτσι πάνε αυτά. Δεν ξέρουμε για τους υπόλοιπους τομείς στη ζωή μας, αλλά σε κάποιους όπως είναι το φαγητό, το μέγεθος μετράει. Και με το παραπάνω.

Να λοιπόν ένα πιτόγυρο που έρχεται να βάλει τα γυαλιά σε όλους μας και για το οποίο θα δίναμε, όχι απλά 3,30 αλλά 4 και 5 ευρώ χωρίς δεύτερη σκέψη. Το σουβλάκι που είναι ικανό να θρέψει Τιτάνα από την μυθολογία, βρίσκεται στο Λονδίνο και ακούει στο όνομα Tasty Gyros. Αν νομίζετε ότι είμαστε οι μόνοι που σκέφτηκαν να μπορούσαν να δοκιμάσουν έστω και μία δαγκωνιά, μάθε ότι υπάρχουν άλλα πέντε εκατομμύρια άνθρωποι που σκέφτηκαν ακριβώς το ίδιο – ναι, γιατί κάπου τόσες είναι κάποιες προβολές στους αριθμούς.  Και το αποτέλεσμα είναι απλά κτηνωδία.

Με την καλή έννοια δηλαδή, μιας και κάποια σουβλάκια γεννήθηκαν για τους πολύ πεινασμένους. Προς ενημέρωση, το πιτόγυρο κοστίζει περίπου 7 ευρώ, αλλά ισοδυναμεί με τρία σουβλάκια. Οπότε μπορούμε να κλάψουμε ελεύθερα για τις μινιατούρες που πληρώνουμε εδώ.

 

Large Wrap At Tasty Gyros


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved