Η μαγεία του να μην τα παρατάς, μέχρι να φτάσεις όσο πιο ψηλά μπορείς!

170 SHARES

*Στις σκηνές έχει συμμετάσχει επαγγελματίας και έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Μην επιχειρήσετε κάτι παρόμοιο.

Οι κανόνες είναι για να σπάνε διότι «κάθε μέρα είναι διαφορετική, με πολλές διαφορετικές ευκαιρίες» που δεν θέλει να αφήνει να χάνονται. Αυτό πιστεύει ο BMXer Γιώργος Αδαμίδης, κάθε φορά που ανεβαίνει στο ποδήλατο κι αισθάνεται πως βρίσκει τον εαυτό του. «Κάθε μέρα είναι διαφορετική, με πολλές διαφορετικές ευκαιρίες και υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις για την επόμενή σου κίνηση» δηλώνει ο ίδιος στο Ratpack.gr, λίγο πριν ανέβει στο BMX του, ξεπεράσει για ακόμα μία φορά τις επιδόσεις του και τις μοιραστεί με τους φίλους και το κοινό του στα social media μέσω του smartphone του.

Για έναν BMXer του δικού του επιπέδου, το ποδήλατο είναι όχι απλά μέρος της ζωής του, αλλά και στάση ζωής, καθώς διαμορφώνει τα πιστεύω, τις φιλοδοξίες και τα όνειρά του, μαθαίνοντάς του να ξεπερνάει τα όριά του. Αυτό μάλιστα, μέσω μιας δραστηριότητας, ενός χόμπι, που αγαπά πολύ! «Το ποδήλατο για εμένα σήμερα, μετά από τόσα χρόνια που ασχολούμαι, είναι σαν ‘φάρμακο’ για τον νου – αν δεν το ‘πάρω’, αισθάνομαι πως δεν είμαι ο εαυτός μου! Έχει γίνει τρόπος ζωής και δεν υπάρχει μία ημέρα που να μην κάνω ποδήλατο, έστω και για μισή ώρα - μόνο και μόνο για να ξεδώσω»!


Επικά άλματα στα social media

Ο ένας BMXer εμπνέεται από τον άλλο για να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά και να σπάει τα όρια, τονίζει ο Γιώργος Αδαμίδης. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με την παρέα που κάνει ποδήλατο μαζί, είτε μέσω των επιδόσεων άλλων ποδηλατών που παρακολουθεί στο διαδίκτυο: «Πολλά μπορούν να με επηρεάσουν και να με κάνουν να δοκιμάσω κάτι πιο δύσκολο για τα δικά μου δεδομένα. Μπορεί να είναι ένα καινούργιο βίντεο που είδα ή ίσως ένας φίλος μου να μου προτείνει κάτι που εγώ μπορεί να μην είχα σκεφτεί μέχρι εκείνη τη στιγμή». 

Όπως ακριβώς εμπνέεται ο ίδιος, θέλει και να αποτελεί πηγή έμπνευσης μέσω όσων πετυχαίνει με το BMX του: «Εννοείται πως θέλω να μοιράζομαι στα social τις επιδόσεις μου, πρώτον διότι μέσα από όλο αυτό παίρνω motivation και εγώ ο ίδιος να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω και δεύτερον γιατί μπορεί έτσι να δώσω motivation και στις μικρότερες γενιές να δοκιμάσουν αυτό που έχω μόλις πετύχει» λέει ο Γιώργος και συνεχίζει να πετυχαίνει το ένα επικό άλμα μετά το άλλο!

Ακριβώς για να ποστάρει τα κατορθώματά του στα social με την καλύτερη ποιότητα και -τελικά- η εικόνα να απογειώνει την πραγματικότητα, έχει επιλέξει το νέο Galaxy S22+. Αυτό το smartphone μπορεί να του διασφαλίζει πως θα έχει ένα σταθερό βίντεο, χωρίς θόλωμα, ακόμα και ενώ τρέχει με το ποδήλατο και πραγματοποιεί όλα τα acts που ονειρεύεται. Το Galaxy S22+ του δίνει αυτή την ευκαιρία διότι διαθέτει επαγγελματικού επιπέδου κάμερα που διορθώνει το κούνημα, σε 58% μεγαλύτερο εύρος γωνίας και παρέχει γρήγορη δειγματοληψία κίνησης – κάτι που ο BMXer Γιώργος Αδαμίδης που βρίσκεται διαρκώς on the move με το BMX του, εκτιμά ιδιαιτέρως!


Nightography για ποιοτικές νυχτερινές λήψεις

On the move άλλωστε είναι ο Γιώργος όλη τη διάρκεια της ημέρας – και της νύχτας: Όταν η προσπάθεια «δεν βγαίνει», όταν επιμένει ξανά και ξανά να πετύχει το άλμα που εμπνεύστηκε, ο χρόνος κυλάει κι η μέρα διαδέχεται τη νύχτα χωρίς να το καταλαβαίνει. Δεν έχει άλλωστε καμία σημασία, καθώς με το Galaxy S22+ μπορεί να τραβάει smooth και φωτεινό video και τη νύχτα, με όλες τις λεπτομέρειες. Αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός του μεγάλου αισθητήρα της ευρυγώνιας κάμερας 50MP: Να αιχμαλωτίζει περισσότερο φως, να αποτυπώνει λεπτομέρειες και να αποδίδει χρώματα που αναδεικνύουν τις λήψεις, ακόμη και στο σκοτάδι.

Το Super Clear Glass που περιορίζει τη λάμψη στον φακό, το μπροστινό μέρος της πίσω κάμερας που είναι κατασκευασμένο από ειδικά σχεδιασμένο γυαλί για να μειώνει το θάμπωμα του φακού από τα φώτα στο σκοτάδι και ο αυτόματος ρυθμός καρέ με την τεχνολογία Super Night Solution που καθαρίζει τον θόρυβο σε κάθε πλαίσιο, διασφαλίζουν ποιοτικές νυχτερινές λήψεις σε κάθε άλμα, όπου κι αν το δοκιμάζει ο Γιώργος.


Εξάλλου, η τριπλή πίσω κάμερα και η κάμερα selfie που διαθέτει το τηλέφωνο προσφέρουν εκπληκτικές δυνατότητες: Η υπερευρυγώνια κάμερα 12MP επεκτείνει το σκόπευτρο, η κάμερα τηλεφακού 10MP με 3x οπτικό ζουμ αλλά, η ευρυγώνια κάμερα 50MP με τον τεράστιο αισθητήρα που φωτίζει τη νύχτα, συνθέτουν ένα δυνατό αποτέλεσμα, για βίντεο και φωτογραφίες πραγματικά, άλλου επιπέδου. 

Epic ride filming για κάθε ώρα της ημέρας

Για έναν παθιασμένο BMXer, το ποδήλατο δεν είναι ασχολία για συγκεκριμένη ώρα της ημέρας - προκύπτει με την έμπνευση, προκύπτει με τη στιγμή. «Epic ride για ‘μένα είναι μια ‘γεμάτη ημέρα’ από το πρωί ως αργά το βράδυ με την παρέα μου, μια κάμερα και καλό καιρό - όλα τα υπόλοιπα, κάθε φορά, έρχονται μόνα τους», ξεκαθαρίζει ο Γιώργος, τονίζοντας πως σημασία έχει να περνάς καλά, να σε γεμίζει αυτό που κάνεις και να… το καταγράφεις – αν είναι δυνατόν!

Κι όσο κι αν ο καλός καιρός είναι σύμμαχος των επιδόσεών του στο BMX, έρχεται η ώρα που η λαμπρότητά του προκαλεί προβλήματα. Με τη Bright Screen του Galaxy S22+ καμία τέτοια δυσκολία δεν στέκεται εμπόδιο πριν το άλμα του. Την ώρα που έχει το smartphone σταθερό στο BMX, ο ήλιος δεν εμποδίζει την ορατότητα στην οθόνη, καθώς η Dynamic Amoled 2X

οθόνη Infinity-O 120Hz είναι κατασκευασμένη με τεχνολογία Vision Booster για υψηλή ορατότητα σε εξωτερικό χώρο – αυτή ακριβώς είναι η αιτία που η προσπάθεια δεν σταματά καμία ώρα της ημέρας.


Η ανακουφιστική χαρά που σε πηγαίνει πέρα από τα όρια 

Ποιο είναι άραγε το συναίσθημα που κατακλύζει τον Γιώργο Αδαμίδη κάθε φορά που ολοκληρώνει μια καινούρια προσπάθεια με επιτυχία; Πώς αισθάνεται όταν όλα γίνονται όπως τα φαντάστηκε; Όπως τα προσπάθησε κάθε φορά, με επιμονή, με υπομονή, αλλά και προσδοκία; Πώς μεταφράζεται το συναίσθημα της αγωνίας για την προσπάθεια που τελικά στέφεται με επιτυχία; Για τον Γιώργο, αυτό το συναίσθημα είναι σαφές: «Το πρώτο πράγμα που αισθάνομαι εκείνες τις στιγμές είναι ανακούφιση, σίγουρα. Μπορεί να προσπαθώ κάτι συγκεκριμένο ακόμα και για ώρες. Μπορεί να χρειαστώ και πολύ λίγα λεπτά για να το πετύχω, όπως και να ‘χει όμως, αρχικά με πλημμυρίζει ανακούφιση σίγουρα. Αμέσως μετά, απίστευτη χαρά»! 

Εκείνο το επικό άλμα που θα γεμίσει ανακουφιστική χαρά τον Γιώργο Αδαμίδη, θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη -και το smartphone του. Με το Galaxy S22+ με τα λεπτά πλαίσια, που ενώνονται με το συμμετρικό, λείο περίβλημα για μια μεγάλη, ισορροπημένη οθόνη, ισχυρό επεξεργαστή 4 nm, δυνατότητες λήψης βίντεο και φωτογραφιών που φτάνουν στις προδιαγραφές επαγγελματικών Kit και τη δυνατότητα άμεσου share του περιεχομένου, με ένα άγγιγμα με το Quick Share, οι δυνατότητες δεν τελειώνουν ποτέ και τα όρια ξεπερνιούνται ανά πάσα στιγμή!

«Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε»


170 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved