Υπάρχει σοβαρός λόγος που οι παρανοϊκοί ήρωες πίνουν γάλα στις ταινίες

Ένα ποτήρι γάλα στα χέρια αυτών των ανατριχιαστικών τύπων δεν είναι τόσο αθώο όσο νομίζεις.

Πόσο αθώο μπορεί να φαντάζει ένα ποτήρι γάλα; Ή καλύτερα, μπορείς να φανταστείς κάποιον μ’ ένα ποτήρι γάλα να κάνει σατανικά πράγματα; Αν κρίνουμε από τον κινηματογράφο, τότε η απάντηση γέρνει προς το «ναι». Από τον Anton Chigurh στο «Καμία πατρίδα για τους μελλοθάνατους» μέχρι τον Alex στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι», το να δεις έναν τύπο να πίνει γάλα, τότε αποτελεί σημάδι προς πρέπει να προσέχεις. Πως πρέπει να φύγεις μακριά για το καλό σου γιατί στο τέλος τα πράγματα δεν θα πάνε έτσι όπως τα περίμενες.

 

 

Αλλά γιατί συμβαίνει αυτό; Ποιος είναι ο λόγος που οι κινηματογραφικοί χαρακτήρες που διακρίνονται για τη μοχθηρία τους, απολαμβάνουν το ρόφημα που πίνουν όλα τα παιδιά του κόσμου; Ποια είναι η αιτία που σε κοιτάνε μ’ ένα βλέμμα έτοιμο να σε επιτεθούν και να σου κάνουν αρρωστημένα πράγματα;

Από πού θα πάρεις ασβέστιο αν δεν μπορείς να πιεις γάλα

Σ’ ένα βίντεο που δημοσίευσε το «Now You See It» έρχεται η λύση για το πώς ένα ποτήρι γάλα φέρνει τον φόβο και τον τρόμο στις ψυχές μας. Όπως αναφέρεται στο βίντεο, το γάλα χρησιμοποιείται άλλοτε για να σου υπενθυμίσει ότι πολλές φορές ακόμη και τα παιδιά μπορούν να προκαλέσουν χάος με τις πράξεις τους και άλλοτε για να σε αποσυντονίσουν.

 

 

Άσχημα τα νέα. Μάλιστα αν αναλογιστούμε ότι η τέχνη αντιγράφει τη ζωή, τότε την επόμενη φορά που θα δεις έναν τύπο με ποτήρι γάλα στα χέρια του και με βλέμμα έτοιμο να σε κατασπαράξει, γνωρίζεις ότι πρέπει να γίνεις καπνός.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved