Βαρεθήκαμε τις κατινιές των Depp-Heard και πλέον ασχολούμαστε με άλλο ειδύλλιο. Μας ενδιαφέρει όμως;

Ήταν δεδομένο ότι η δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard κάποια στιγμή θα κούραζε και τις τελευταίες μέρες είναι σαν να βλέπουμε ξεπεσμένο παιχνίδι ριάλιτι που παρότι ξεκίνησε δυνατά έχασε το ενδιαφέρον του μετά από δυνατές αποχωρήσεις. Ίσως η λέξη «κούρασε» να είναι απελπιστικά λίγη από τη στιγμή που οδηγηθήκαμε από το απόλυτο show και τις στιγμές του Depp στο εδώλιο στην απολογία της Heard, σε βαθμό που πλέον περιμένουμε την ώρα και τη στιγμή θα τελειώσει.

 

Η αλήθεια είναι ότι ο Depp κάνει πάταγο κάθε φορά που εμφανίζεται στην κάμερα.

Αφού πρέπει να βρεθεί ενδιαφέρον το γυρίσαμε στο σκάνδαλο. Όπως κάθε παραγωγή βλέπει την σειρά ή το ριάλιτι να χρειάζεται μια τόνωση με κάποια είσοδο έκπληξη μέσω ανθρώπου-κράχτη, έτσι στις ΗΠΑ αποφάσισαν το show -γιατί περί show πρόκειται- χρειάζεται κάτι άλλο πέρα από την κλάψα της Heard που προσπαθεί να τουμπάρει την κοινή γνώμη μετά τα όσα της έσουρε ο Depp τον πρώτο καιρό.

 

Πλέον τη σκυτάλη παίρνει το gossip

Και νικητής και σε αυτόν το κομμάτι βγαίνει ο Johnny Depp, ακόμα και αν δεν ευθύνεται κάποια ατάκα ή highlight του στη Fairfax County Courthouse της Βιρτζίνια. Ο λόγος βρίσκεται ακριβώς δίπλα του και ονομάζεται Camille Vasquez. Πρόκειται για μία εκ των δικηγόρων του διάσημου δικηγόρου για την οποία τα σκανδαλοθυρικά ξένα μέσα και αναρτήσεις σε Twiter και TikTok έχουν προκαλέσει βραχυκύκλωμα στο διαδίκτυο, υποστηρίζοντας ότι μεταξύ των δύο υπάρχει ερωτική σχέση.

 

 

«Η σχέση ειναι τόσο επαγγελματική όσο και φιλική. Όσο για όλα τα χαμόγελα και τα γέλια μεταξύ του Johnny και της Camille, μας λένε ότι τον βρίσκει αστείο και δεν μπορούσε παρά να γελάσει με κάποια από τα αστεία του και το χιούμορ του» αναφέρει η νομική ομάδα στις φήμες που έχουν ξεσπάσει, ειδικά από τη στιγμή που η ερωτική ζωή του Johnny Depp ήταν πάντα gossip material.

 

Μας ενδιαφέρει;

Η αλήθεια είναι όχι ιδιαίτερα. Σίγουρα μια τέτοια είδηση σπάει τον πάγο και τις βαρετές ημέρες απολογίας της Heard παρόλα αυτά είναι μια απόδειξη ότι έφτασε καιρός να ξεμπερδεύουμε με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Το ότι ασχολούμαστε με το αν η Camille γέλασε ή κοίταξε λίγο παραπάνω τον Depp ή αντίστοιχα αν ο ίδιος ο ηθοποιός θέλει να κοιτάει με την περιορισμένη του όραση την εμφανίσιμη δικηγόρο του, απλώς επιβεβαιώνει ότι κακώς ασχολούμαστε ακόμα με ένα ριάλιτι που καλά θα κάνει να τελειώσει.

Ειδικά από τη στιγμή που αμφότεροι μας έχουν δείξει πως ο χωρισμός τους είναι η απόλυτη κατάντια.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved