Youtube «Είμαι το τελευταίο άτομο στη Γη»: Άλλος ένας χρονοταξιδιώτης του TikTok

Αυτός έρχεται από το 2028 και αν ισχύουν αυτά που λέει, τότε μετράμε μέρες στον πλανήτη.

Οι ταξιδιώτες στον χρόνο είναι η νέα τάση στα social media. Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι ταξιδεύουν στον χρόνο και επιστρέφουν στο σήμερα για να μας αποκαλύψουν όλα όσα υποτίθεται ότι μας περιμένουν. Ένας εξ αυτών ο γνωστός Ισπανός TikToker Javier. Πριν έναν χρόνο ανέβασε ένα βίντεο όπου τον έδειχνε να ζει μόνος του σε μια πόλη, με την πρώτη του ανάρτηση να αναφέρει ότι μόλις ξύπνησε σε νοσοκομείο και δεν ήξερε τι μπορεί να έχει συμβεί. «Σήμερα είναι 13 Φεβρουαρίου 2027 και είμαι μόνος στην πόλη», είχε γράψει τότε.

 

 

Έναν χρόνο αργότερα, ισχυρίζεται πως ταξίδεψε ξανά μέσα στον χρόνο και αυτή τη φορά πήγε στο 2028. Ανέβασε ένα βίντεο όπου αποκαλύπτει ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος στην Γη και οι χρήστες στο διαδίκτυο άρχισαν να τον αμφισβητούν. «Δεν καταλαβαίνουμε πως υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν όλα αυτά», αναφέρει ένα χρήστης και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν αυτό το σχόλιο.

Έχεις τα κότσια να ταξιδέψεις μόνος σου;

Στο βίντεο φαίνεται ο Javier να περπατάει στη μέση ενός έρημου δρόμου, να κοιτάζει και να εξερευνά άδειες γειτονιές και παρόλο που υπάρχουν αυτοκίνητα παρκαρισμένα δεν κυκλοφορεί ψυχή. Μένει σε ξενοδοχείο, όπου από την οροφή του φαίνεται μια έρημη πόλη. Ισχυρίζεται πως τα πλάνα είναι στην Ισπανία και συγκεκριμένα έξω από το γήπεδο «Μεστάγια» της Βαλένθια και όπως φαίνεται δεν υπάρχει άνθρωπος.

 

 

Η αλήθεια είναι πως δεν πείθει αρκετό κόσμο και οι περισσότεροι εξηγούν πως χρησιμοποιεί κάποια εφέ για να το πετύχει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved